[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”PONTOS DÁTUM HAMAROSAN!”]*Ebédszünet: 12:00 – 13:00 óra[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ A KÉPZÉSRE ITT *” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSdUYzU1IyNUDL7cXxsFZ0VhduLKy1ZQnF4B7OdkR5R5KvoW5w%2Fviewform%3Ffbclid%3DIwAR3HVLhGvhBkKeRbB1h5oPqni3TmNapm7-n1WdFjftAF0toBOmsKRQ96uiw||target:%20_blank|” pos=”heading-right”]* Regisztrációs határidő: március 4.[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53851″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

A falusi turzimus távlatai Torockón és térségében – a számos pozitív visszajelzés és széleskörű igény nyomán tervezzük a népszerű képzés folytatását még a nyári főszezon előttt, április első napjaiban. Ehhez szeretnénk felmérni a jelentkezők számát és igényeit. Számítunk véleményükre.

Sikeresen, hatékonyan zajlott interaktív turisztikai továbbképzésünk második, februári része is a Duna-Házban. Ezúttal is korszerű, a mindennapi gyakorlatban remekül hasznosítható kommunikációs és értékesítési praktikákat, hasznos ismereteket sajátíthattak el és próbálhattak ki a „éles helyzetekben” is a jelenlévők Somló András turisztikai szakember vezetésével, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány szakszerű és elkötelezett közreműködésével. Bízunk benne, hogy minden résztvevő értékes tudással gazdagodott a képzésen.

A számos pozitív visszajelzés és széleskörű igény nyomán tervezzük a tanfolyam folytatását április első napjaiban az eddigi témakörök elmélyítésével, árnyalásával. A turisztikai képzés 3. részének minimum létszáma 25 fő. Tervezett időpontja: április 2-4. között 1 nap 9:00-től 16:00 óráig.

Ez alkalommal a sikeresen regisztrálóknak van lehetősége kiválasztani az április 2-4. közötti időszakból a képzés napját a regisztrációs űrlap utolsó kérdésében. A továbbképzésre a regisztrációs határidő 2019. március 4. hétfő 20:00 óra. Regisztrációs űrlap az oldal jobb felső sarkában.

Kérjük, hogy a pontos felmérés érdekében azok regisztráljanak, akik nagy valószínűséggel részt is tudnak venni a képzésen.

A sikeres regisztrációról március 7-ig emailben visszajelzést küldünk.

Oktató: Somló András, Kontakt Műhely
Bevezető előadás: Sztojanovits Kristóf, a Magyar Turisztikai Szövetség főtitkára
Együttműködő partnerünk: Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány​

A korábbi képzések:
Kommunikáció és értékesítés online valamint személyesen: tippek, trükkök, taktikák >>
A falusi turizmus távlatai Torockón és térségében – Kommunikációs praktikák >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]