PONTOS DÁTUM HAMAROSAN!

*Ebédszünet: 12:00 – 13:00 óra
Torockó főtere, erdélyi turizmus, kommunikációs praktikák - turisztikai képzés
A falusi turzimus távlatai Torockón és térségében – a számos pozitív visszajelzés és széleskörű igény nyomán tervezzük a népszerű képzés folytatását még a nyári főszezon előttt, április első napjaiban. Ehhez szeretnénk felmérni a jelentkezők számát és igényeit. Számítunk véleményükre.

Sikeresen, hatékonyan zajlott interaktív turisztikai továbbképzésünk második, februári része is a Duna-Házban. Ezúttal is korszerű, a mindennapi gyakorlatban remekül hasznosítható kommunikációs és értékesítési praktikákat, hasznos ismereteket sajátíthattak el és próbálhattak ki a „éles helyzetekben” is a jelenlévők Somló András turisztikai szakember vezetésével, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány szakszerű és elkötelezett közreműködésével. Bízunk benne, hogy minden résztvevő értékes tudással gazdagodott a képzésen.

A számos pozitív visszajelzés és széleskörű igény nyomán tervezzük a tanfolyam folytatását április első napjaiban az eddigi témakörök elmélyítésével, árnyalásával. A turisztikai képzés 3. részének minimum létszáma 25 fő. Tervezett időpontja: április 2-4. között 1 nap 9:00-től 16:00 óráig.

Ez alkalommal a sikeresen regisztrálóknak van lehetősége kiválasztani az április 2-4. közötti időszakból a képzés napját a regisztrációs űrlap utolsó kérdésében. A továbbképzésre a regisztrációs határidő 2019. március 4. hétfő 20:00 óra. Regisztrációs űrlap az oldal jobb felső sarkában.

Kérjük, hogy a pontos felmérés érdekében azok regisztráljanak, akik nagy valószínűséggel részt is tudnak venni a képzésen.

A sikeres regisztrációról március 7-ig emailben visszajelzést küldünk.

Oktató: Somló András, Kontakt Műhely
Bevezető előadás: Sztojanovits Kristóf, a Magyar Turisztikai Szövetség főtitkára
Együttműködő partnerünk: Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány​

A korábbi képzések:
Kommunikáció és értékesítés online valamint személyesen: tippek, trükkök, taktikák >>
A falusi turizmus távlatai Torockón és térségében – Kommunikációs praktikák >>