[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. AUGUSZTUS 20-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/sQwdOfhd7YY” align=”center” css=”.vc_custom_1659950785111{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Kevesen tudják, hogy minden idők legünnepeltebb kínai bűvésze, Wi Ling Soo valójában nem más, mint Stanley Crawford (Colin Firth), egy mogorva, arrogáns angol férfi. Crawford nem csak egetverően öntelt, de irtózik az állítólagos médiumoktól, akik azt hangoztatják, igazi varázslatra képesek.

Legjobb barátja, Howard Burkan (Simon McBurney) meggyőzi a mágust: utazzon el vele a Cote D’Azurra, a Catledge családhoz, és leplezze le a fiatal, és rendkívül elbűvölő látnokot, Sophie Bakert (Emma Stone). A bájos Sophie édesanyjával (Marcia Gay Harden) érkezett a Riviérára, Grace Catledge (Jacki Weaver) meghívására, aki abban a reményben invitálta meg az ifjú hölgyet, hogy kapcsolatba léphet elhunyt férjével. Sophie érkezésének Mrs. Grace fia (Hamish Linklater) örül a legjobban, Brice, aki pillanatok alatt fülig belehabarodik a fiatal látnokba. Ebbe az idillbe toppan bele Crawford, aki úgy gondolja, ő bizony átlát a szitán, és leleplezheti a lányt. Nem is érti, a család miért ennyire hiszékeny, és hogy nem veszik észre a nyilvánvalót: Sophie-nak nincs természetfeletti képessége.

Amerikai romantikus vígjáték, 2014
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Woody Allen
Zene: Gerrit WunderOperatőr: Darius Khondji
Rendezte: Woody Allen

Szereplők:
Colin Firth (Stanley)
Emma Stone (Sophie)
Simon McBurney (Howard Burkan)
Catherine McCormack (Olivia)
Eileen Atkins (Vanessa néni)
Erica Leerhsen (Caroline)
Jeremy Shamos (George)
Hamish Linklater (Brice Catledge)
Marcia Gay Harden (Mrs. Baker)
Jacki Weaver (Grace Catledge)

A Káprázatos holdvilág a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További programjaink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]