Megújult programkínálattal és friss energiákkal feltöltődve vágtunk neki az új évadnak a torockói Duna-Házban, és ez a lendület azóta is töretlen.

Közkívánatra folytatódnak népszerű sorozataink, Dr. Kovács Sándor rendhagyó történelemórái és Dr. Ferenczi Enikő Lélekműhelye. Számos újdonsággal és több hiánypótló sorozattal is készültünk az őszi-téli évadra. Nagy érdeklődés és lelkesedés övezi szeptemberben kezdődött népi bútorfestő tanfolyamunkat Király Ferenc, a Népművészet Mestere vezetésével. Kíváncsian várjuk az elkészülő alkotásokat, amelyekből adventi kiállítást rendezünk a Duna-Házban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a tervek szerint népi bútorfestő tanfolyamunk jövőre folytatódik.
Népszerű gyerekprogramunk, a Mesepadlás a kiskamasz korosztály előtt is megnyitja kapuit, egyúttal újabb hiánypótló sorozat indul a Duna-Házban. A Tekergő meseműhelyben a meseszövés varázslatos fantáziabirodalmába nyer bebocsátást az a korosztály, akinek a pedagógusok és a szülők egyöntetű véleménye szerint a legritkábban van része kifejezetten neki szóló gyerekprogramokban. A kreatív, korszerű drámapedagógiai foglalkozásokon a torockói Sebes Pál Általános Iskola és a tordai Jósika Miklós Elméleti Líceum 5-6. osztályos diákjai vesznek részt. Ezek mellett továbbra is színvonalas egyedi előadások, színpadi produkciók, pódiumműsorok, kamarakoncertek kínálnak tartalmas élményeket és önfeledt kikapcsolódást a család minden tagjának.

Szeretettel várjuk vissza eddigi közönségünket és az új érdeklődőket egyaránt.

timeline_pre_loader
2019 NOVEMBER
2019 DECEMBER