PROGRAMJAINK

A mozgalmas online korszak és a nem kevésbé élménydús Duna Nap után nagy örömmel nyitottuk meg a torockói Duna-Ház kapuit, és ismét személyes programokkal várjuk az érdeklődőket.
A tervek szerint folytatódnak hiánypótló sorozataink, köztük a Lélekműhely és a rendhagyó történelemórák. Változatos gyerekprogramokkal, színvonalas egyedi előadásokkal, alkotóműhelyekkel és több újdonsággal szeretnénk tartalmas élményeket és önfeledt kikapcsolódást nyújtani kicsiknek és nagyoknak. Őszi programjaink többségéről már megtalálhatók a részletes leírások honlapunkon, de érdemes a honlapunkra rendszeresen visszalátogatni és Facebook-oldalunkat is követni, ahol folyamatosan frissülő információkat teszünk közzé rendezvényeinkről, sőt készülünk néhány meglepetéssel is.

Szent Korona c. kiállításunk megtekinthető előadásaink előtt és után, vagy csoportos látogatás esetében egyeztetést követően, akár egyéni időpontokban is. Időpontot egyeztetni a kiállítás megtekintésére a (info@duna-haz.com) email címen vagy Facebook oldalunkon messenger üzenetben lehet.

Az őszi napokra is szeretettel ajánljuk újranézhető online előadásainkat, amikről részletes összefoglaló és praktikus áttekintés is megtalálható honlapunkon>>

Programjainkat az aktuális járványügyi szabályok körültekintő betartásával rendezzük meg, reméljük, sokak örömére, hiszen a visszajelzések szerint már nagyon sokan hiányolták a személyes előadásokat, találkozásokat. Ahhoz, hogy ez továbbra is biztonsággal működhessen, felemelő közös élményekkel gazdagodhassunk, kérjük szíves türelmüket és közreműködésüket a járványügyi szabályok betartásában.

A jelenlegi szabályok alapján rendezvényeinken kötelező a szájmaszk viselése és belépéskor az alapos kézfertőtlenítés a kihelyezett fertőtlenítőkkel.

A torockói Duna-Ház programjai a következő igazolások valamelyikével látogathatók: érvényes oltási igazolás/igazolvány, vagy ennek hiányában: igazolás arról, hogy legalább 15, de legfeljebb 180 napja átestek a koronavírus fertőzésen; vagy 72 órán belüli negatív PCR teszt; vagy 24 óránál nem régebbi negatív antigénteszt.

Vigyázzunk egymásra! Kérjük, ha a fertőzés tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe!

A járványhelyzetre tekintettel a Duna-Ház fenntartja a programváltozás jogát.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk jelenleg kényszerszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2021 SZEPTEMBER
2021 OKTÓBER
2021 NOVEMBER
2021 DECEMBER