JANUÁRI PROGRAMJAINK

Eseménydús évet zártunk 2022-ben, és reméljük, önfeledt élményekben nem lesz hiány az új évben sem. 2023-ban is színvonalas, hiánypótló programokkal várjuk a család minden tagját személyes rendezvényeinken és az online térben egyaránt. A téli szünet után megújulva, friss energiákkal és változatos kínálattal vágunk neki az új esztendőnek.

Újranézhető online programjaink kreatív, szórakoztató feltöltődést kínálnak az év első részében is. Ezekről részletes összefoglaló ide kattintva elérhető >>

Szent Korona c. állandó kiállításunk megnézhető előadásaink előtt és után. Turistacsoportok, iskolai osztályok és egyéni látogatók a meghirdetett programoktól eltérő időpontban is megtekinthetik a kiállítást és a Duna-Házat. Az érdeklődőknek igény szerint Torockó és a régió történelmi értékeit, turisztikai látnivalóit szemléletesen összefoglaló kisfilmeket is levetítünk.

Előzetes időpontegyeztetés messengeren, emailben vagy telefonon:

+ 40 728 026 401

A Duna-Ház rendezvényein a részvétel díjmentes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Torockói, Budapesti és Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség, Sebes Pál Általános Iskola – Torockó, Jósika Miklós Elméleti Líceum – Torda, Bethlen Gábor Kollégium – Nagyenyed. Gyerek- és családi programjaink közreműködő partnere: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk is nyáriszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

AKTUÁLIS PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2023 JANUÁR

VISSZANÉZHETŐ ONLINE PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
LÉLEKMŰHELY
timeline_pre_loader
ÉLMÉNYFESTÉS
timeline_pre_loader
MESETORNA

Visszanézhető 2021/2022-es évi online programjaink
ide kattintva érhetők el >>

Visszanézhető 2020/2021-es évi online programjaink
ide kattintva érhetők el >>