“Együtt újra sikerülni fog” mottóval készülünk az óvatos évadkezdésre a Duna-Házban. Bízunk benne, hogy a járványügyi szabályok körültekintő betartásával zavartalanul elindulhatnak őszi programjaink. Igyekszünk a tavasszal elmaradt előadásokat, tanfolyamokat pótolni, ezek mellett újdonságokkal is készültünk erre az időszakra is.

Hamarosan a nyilvánosság elé tárjuk azt a különleges műalkotást, ami a trianoni békediktátum 100. évfordulóján, nemzeti összetartozásunk jelképeként érkezett a Duna-Házba: a Szent Korona és a koronázási ékszerek másolata Panyik Imre felvidéki díszműlakatos keze munkáját dicsérik. Az alkotást jelenleg rendezvényeink résztvevői tekinthetik meg előadások előtt vagy után a Duna-Házban.

A Duna-Ház előadásaira a belépés ingyenes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket a kényszerszünet után újrainduló rendezvényeinkre a járvány elleni védekezési szabályok körültekintő betartása mellett. Az előadások többségének helyszíne a torockói Duna-Ház, a kihelyezett programok helyszínét külön feltüntettük a leírásban.

Erre az évadra különösen érvényes, hogy fenntartjuk a programváltozás jogát: az őszi-téli időszakra tervezett rendezvényeinket a járvány-helyzettől függően tartjuk meg.

Összefoglaló az őszi-téli időszakra tervezett rendezvényeinkről >>

Továbbra is érdemes figyelemmel kísérni Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan frissülő információkat teszünk közzé programjainkról.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek!

JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOK

TERVEZETT PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2020 NOVEMBER

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk is kényszerszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB