PROGRAMJAINK

A mozgalmas online korszak után nagy örömmel nyitottuk meg szeptemberben a torockói Duna-Ház kapuit, ahol ismét személyes programokkal, találkozásokkal, és reméljük felemelő közös élményekkel gazdagodhattunk a fokozódó járvány szorításában is. Folytatódtak hiánypótló sorozataink, köztük a Lélekműhely, a Rendhagyó történelemórák és a kiskamaszoknak szóló drámapedagógiai meseműhely-sorozat. Önfeledten ünnepeltük szeptember 30-án a torockói és torockószentgyörgyi kisiskolásokkal a magyar népmese napját. Színvonalas egyedi előadásokkal, alkotóműhelyekkel és több újdonsággal is készültünk erre az időszakra, de most ismét az online térbe tesszük át fő helyszínünket. Reméljük, csak rövid időre.
Bízunk benne, hogy hamarosan újra megnyithatjuk a Duna-Ház kapuit és a megszokott kerékvágásban, a tervek szerint folytatódhatnak közkedvelt sorozataink, egyedi előadásaink, tanfolyamaink. Addig is szeretettel várjuk az érdeklődőket az online térben, Facebook-oldalunkon, valamint a Lélekműhely budapesti előadásán, a járványügyi szabályok körültekintő betartásával.

A járványhelyzetre tekintettel a Duna-Ház fenntartja a programváltozás jogát.
Mindenkinek jó egészséget és nyugodt napokat kívánunk!

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk jelenleg kényszerszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2021 DECEMBER

VISSZANÉZHETŐ ONLINE PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
LÉLEKMŰHELY
timeline_pre_loader
MESETORNA
timeline_pre_loader
ÉLMÉNYFESTÉS