PROGRAMJAINK

Rendkívül élménydús, mozgalmas “online korszakot” zárunk a Duna-Házban. Rendezvényeinket a járványhelyzetre tekintettel az elmúlt hónapokban szeretett torockói helyszínünkről az online térbe költöztettük. Bár az online jelenlétet a kényszer szülte, mégis örömteli hozadéka ennek az időszaknak, hogy az új technikai lehetőségek révén szélesre tárult a világ: a Duna-Ház rendezvényei a Székelykő völgyéből kiléptek a Kárpát-medencébe, sőt sokkal távolabbra is eljutottak. Igyekeztünk a találkozások varázsát tartalmas programokkal, maradandó élményekkel pótolni – bízunk benne, hogy sikerrel, és szerencsére a visszajelzések is erről tanúskodnak.

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is megnyithatjuk a nagyközönség számára a torockói Duna-Ház kapuit, addig is szeretettel ajánljuk újranézhető online előadásainkat, sorozatainkat, gyerekprogramjainkat, amikről praktikus áttekintés is található az oldal alján, valamint ebben az összefoglalóban >>

A nyári szünetben is érdemes követni Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan frissülő információkat teszünk közzé, többek között nagyszabású szabadtéri rendezvényünkről, a Duna Napról.

A járványhelyzetre tekintettel a Duna-Ház fenntartja a programváltozás jogát.

Szép nyarat, jó pihenést, pozitív energiákkal való feltöltődést kívánunk!

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk jelenleg kényszerszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2021 AUGUSZTUS

VISSZANÉZHETŐ ONLINE PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
MESEPADLÁS
timeline_pre_loader
MESEMŰHELY
timeline_pre_loader
ÉLMÉNYFESTÉS
timeline_pre_loader
MESEKALENDÁRIUM
timeline_pre_loader
ÜNNEPI ELŐADÁS
timeline_pre_loader
EGYEDI ELŐADÁS
timeline_pre_loader
IRODALMI ELŐADÁS
timeline_pre_loader
VESKALENDÁRIUM
timeline_pre_loader
LÉLEKMŰHELY
timeline_pre_loader
TÖRTÉNELEMÓRA