PROGRAMJAINK

Hiánypótló sorozatokkal, látványos kamarakiállítással, változatos családi programokkal, színvonalas egyedi előadásokkal, alkotóműhelyekkel és több újdonsággal várunk kicsiket és nagyokat az új évadban is. A torockói Duna-Házban, alkalmanként kihelyezett helyszíneken, sőt közkívánatra az online térben is részt vehetnek az érdeklődők ingyenes rendezvényeinken.

Szent Korona c. állandó kiállításunk megnézhető előadásaink előtt és után. Turistacsoportok, iskolai osztályok és egyéni látogatók a meghirdetett programoktól eltérő időpontban is megtekinthetik a kiállítást és a Duna-Házat. Az érdeklődőknek igény szerint Torockó és a régió történelmi értékeit, turisztikai látnivalóit szemléletesen összefoglaló kisfilmeket is levetítünk.

Előzetes időpontegyeztetés messengeren, emailben vagy telefonon:

+ 40 728 026 401

A Duna-Ház rendezvényein a részvétel díjmentes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Torockói, Budapesti és Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség, Sebes Pál Általános Iskola – Torockó, Jósika Miklós Elméleti Líceum – Torda, Bethlen Gábor Kollégium – Nagyenyed. Gyerek- és családi programjaink közreműködő partnere: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk is nyáriszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

AKTUÁLIS PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
2022 SZEPTEMBER
2022 OKTÓBER

VISSZANÉZHETŐ ONLINE PROGRAMJAINK

timeline_pre_loader
MESETORNA

Visszanézhető 2021/2022-es évi online programjaink
ide kattintva érhetők el >>

Visszanézhető 2020/2021-es évi online programjaink
ide kattintva érhetők el >>