Boldog, békés új évet, jó egészséget kívánunk minden kedves barátunknak Marosán Csaba színművész verses köszöntőjével!

Bizakodással, közös sorsunk jobbra fordulásának reményével indult el az új év, egy megpróbáltatásokkal és szorongásokkal terhelt óévet zárva. Rendezvényeinket közös biztonságunk érdekében és a járványhelyzetre való tekintettel, szeretett torockói helyszínünkről egy időre az online térbe költöztettük. Továbbra is ebben a formában igyekeszünk a személyes találkozások varázsát tartalmas programokkal, maradandó élményekkel pótolni – reméljük, sikerrel.

Reméljük, az óév végén sokak karácsonyfája alá eljutottak online ajándékaink, amiket érdemes az ünnep elmúltával is elővenni. Bár a téli szünet véget ért, ne mondjunk le az új évben sem a tartalmas kikapcsolódásról, feltöltődésről! A hideg téli estékre egy pohár kakaó vagy forralt bor mellé – kinek-kinek ízlése és vérmérséklete szerint – ajánljuk visszanézhető előadásainkat, sorozatainkat. Az oldal alján praktikus áttekintés található online programjainkról.

Honlapunkon elérhető online filmklubunk az új évben is kortárs sikerfilmekkel kínál remek szórakozást. Érdemes figyelemmel kísérni Facebook oldalunkat is, ahol folyamatosan frissülő információkat teszünk közzé.

A járványhelyzetre tekintettel a Duna-Ház fenntartja a programváltozás jogát.
Szeretettel várjuk az érdeklődőket online előadásainkra!

DUNA-HÁZ FILMKLUB

A jó film olyan, mint a jó könyv – hozzánk tesz valami értékeset: elgondolkoztat, feltölt, kikapcsol, empatikusabbá, türelmesebbé, jobb emberekké válunk tőle. Bár filmklubunk jelenleg kényszerszünetet tart, online filmklubunk ebben az időszakban még több szórakoztató, minőségi, tartalmas alkotással várja nézőit. A virtuális klubban számos európai és amerikai sikerfilmet, valamint a közmédia legnépszerűbb alkotásait nézhetik meg az érdeklődők az interneten, illetve nézhetik vissza az adást követő 7 napon keresztül.

timeline_pre_loader
ONLINE FILMKLUB

TERVEZETT ONLINE PROGRAMJAINK

Az online térben a Duna-Ház kreatív műhelyei, workshopjai romániai idő szerint 18 órakor, magyar idő szerint 17 órakor kezdődnek a téli időszakban! Az online élő előadások, a rendhagyó történelemóra és a Lélekműhely időpontja romániai idő szerint 19 óra, magyar idő szerint 18 óra.

timeline_pre_loader
2021 JANUÁR

VISSZANÉZHETŐ ONLINE PROGRAMJAINK

Az internet adta új technikai lehetőségeket kihasználva nyitottunk az egész Kárpát-medencére, és színvonalas, szórakoztató újdonságokkal is készültünk erre a borongós, szorongásokkal teli időszakra. Visszanézhető online programjainkat tematizálva itt megtalálják:

timeline_pre_loader
MESEKALENDÁRIUM
timeline_pre_loader
VESKALENDÁRIUM
timeline_pre_loader
LÉLEKMŰHELY
timeline_pre_loader
TÖRTÉNELEMÓRA