Bízunk benne, hogy sokaknak sikerül tartalmas kikapcsolódást, emlékezetes élményeket nyújtanunk az új évben is. Megújult témákkal, friss energiákkal folytatódnak közkedvelt, hiánypótló sorozataink. Dr. Kovács Sándor egyháztörténész rendhagyó történelemóráinak központi témája idén a trianoni diktátum lesz. Dr. Ferenczi Enikő unitárius lelkész Lélekműhelyében a lelki egészséget középpontba állító interaktív előadások üde színfoltjai maradnak a Duna-Ház programkínálatának.

A Mesepadlás továbbra is kreatív, vidám kalandokban lehet része a térségben élő gyerekeknek; új sorozatunkban, a Tekergő meseműhelyben pedig korszerű drámapedagógiai foglalkozásokkal várjuk a kiskamaszokat.

Közkívánatra folytatódik népi bútorfestő tanfolyamunk Király Ferenc, a Népművészet Mestere vezetésével; hamarosan elindítjuk a regisztrációt a képzésre. Filmklubunkban klasszikus alkotásokat és kortárs sikerfilmeket nézhetnek meg a filmrajongók. Ezek mellett számos újdonsággal, interaktív sorozatokkal, hasznos képzésekkel, előadásokkal, családi koncertekkel várunk kicsiket és nagyokat 2020-ban is.

timeline_pre_loader
2020 JANUÁR
2020 FEBRUÁR
2020 MÁRCIUS
2020 ÁPRILIS