[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. MÁJUS 20-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/2fo7Jjkk7ao” align=”center” css=”.vc_custom_1652178698151{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Klasszikus vígjáték, melynek forgatókönyvét Jean-Jacques Annaud jegyzi, számos jelentős film, többek közt a Rózsa neve, a Hét év Tibetben, rendezője. A film zenéjét pedig nem más, mint Vladimir Cosma, a legnagyobb francia sanzonszerzők egyike komponálta.

Pierre, egy vichy-i szálloda főpénztárosa, képtelen szabadulni nyomasztó gátlásosságától, félénkségétől. Pedig ha csinos nő kerül a szeme elé, szive rögtön lángra lobban, de közeledni eszményképéhez már nem mer…Egy nap előkelő hölgy érkezik a szállodába, s Pierre véletlenül föltekint a számlák közül. Szivében rögtön végzetes szerelem ébred. Aldo, a kisstílű szélhámos – jó érzékkel – éppen ekkor keresi föl Pierre-t, és bátorságfejlesztő szereket ajánl megvételre.A fülig szerelmes férfi kapva kap az ajánlaton. De hiába a buzgó készülődés: a kedvező alkalmat a megismerkedésre mindig elszalasztja.

Francia filmvígjáték, 1978
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Alain Godard, Jean-Jacques Annaud, Pierre Richard
Zene: Vladimir Cosma
Operatőr: Claude Agostini
Rendezte: Pierre Richard

Szereplők:
Pierre Richard (Pierre)
Aldo Maccione (Aldo)
Mimi Coutelier (Agnes)
Jacques Francois (étteremigazgató)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]