[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. MÁJUS 13. PÉNTEK 19:00*”]*Magyar idő szerint!
Személyes előadás a Budapesti Unitárius Egyházközség előadótermében.
(1055. Budapest, Nagy Ignác utca 2-4.)
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. MÁJUS 20. PÉNTEK 19:00*”]*Romániai idő szerint!
Online előadás a Duna Ház Facebook oldalán.
[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Igazi nyárköszöntő témával folytatódik a Lélekműhely az online térben is.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/sCQZRG16eUQ” align=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576674863454{padding-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Nyárköszöntő témával folytatódik a Lélekműhely az online térben is. Mindennapi harmóniánk megteremtésének egyik legfontosabb feltétele az életigenlés. Ennek megéléséhez nyújt hasznos módszereket dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember online előadásán, május 20-án.

Sokféleképpen élhetünk és élünk. Örökös panaszainktól hangos hétköznapjaink lehúznak és távol űznek a Létértékektől. A minőségibb életért naponta küzdünk: tudatosan dolgozva, a fejlődésre és a jobbá válásra voksolva. Erről gondolkodunk közösen dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember online előadásán, május 20-án. Az előadáson a részvétel díjmentes, regisztráció és földrajzi korlátok nélkül lehet csatlakozni az online Lélekműhelyhez a Duna-Ház Facebook-oldalán. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

LÉLEKMŰHELY

A lelki egészségünk megőrzését, a kiegyensúlyozott családi és társadalmi kapcsolatok kialakítását segítő, katartikus felismeréseket nyújtó előadások széles körben népszerűek, nem csak a szórványmagyar közösségekben. A nagy érdeklődésre tekintettel a sorozat 2020-tól Budapesten is elindult. A Lélekműhely az online térben is valósággal szárnyakat növesztett az utóbbi másfél évben. Előadásonként többezren követik aktív figyelemmel Erdélyből, az anyaországból, számos másik határon túli régióból, sőt a tengeren túlról is. A torockói, torockószentgyörgyi és környéki törzsközönséghez sokan csatlakoztak Székelyföldtől Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Budapesten és Keszthelyen át az Egyesült Államokig és Montréalig – csak néhány helyszínt kiemelve a sok közül. Az önbizamunkban megerősítő, hasznos kommunikációs módszereket nyújtó korábbi online Lélekműhelyek teljes terjedelmükben, megszakítások nélkül visszanézhetők Facebook oldalunkon. (A teljes lista ide kattintva megtalálható >>)

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész
Együttműködő partnereink: Budapesti Unitárius Egyházközség

Az előadáson a részvétel díjmentes. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

További információk, érdekességek, kisfilmek a Duna-Ház Facebook oldalán.

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]