[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. MÁRCIUS 5-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59643″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1645454562554{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]

Az idős Casanova régi barátja birtokán várja, hogy a Velencei Köztársaság engedélyezze visszatérését szülővárosába, da amikor feltűnik a szép és fiatal Marcolina, ismét feléled benne a vadászszenvedély.

Kalandokban, párbajokban, szerelmekben, utazásokban bővelkedő élet után az idősödő Casanova – akinek annak idején, még a hírhedt velencei Ólombörtönből is sikerült megszöknie – már csak egykori legendájából él. Így Casanova – pénz híján – kénytelen “természetben” fizetve, egyik fogadóból a másikba szökni. Egy régi barátja birtokán azonban a nagy nőcsábász még egyszer találkozik a szerelem kísértésével: s minden szenvedélyét és szerelmi tapasztalatát a gyönyörű Marcolina meghódítására fordítja.

Francia romantikus dráma, 1992
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Jean-Claude Carriere
Zene: Michel Portal, Bruno Coulais
Operatőr: Jean Penzer
Rendezte: Édouard Niermans

Szereplők:
Alain Delon (Casanova)
Fabrice Luchini (Camille)
Elsa Lunghini (Marcolina)
Alain Cluny
Elsa Lanchester
Philippe Leroy (képviselő)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]