[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”ÁPRILIS 17. SZERDA 9:00″][/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/a5WHINN0WAI” align=”center” css=”.vc_custom_1554463263794{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

A karácsonyi vetítés nagy sikere nyomán nézhették meg a torockói és torockószentgörgyi diákok a Belle és Sébastien eredeti történetének folytatását az „Iskola másként” hét keretében.

Egy magányos kisfiú (Sébastien) és egy menhelyről megszökött juhászkutya (Belle) megható barátságáról szól a Cécile Aubry sikerregénye alapján készült látványos meseadaptáció. Belle és Sébastien megható kalandjai új fejezetben folytatódnak. A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, amelyek ismét próbára teszik bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.

francia családi film, 97 perc, 2015
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rendező: Christian Duguay
Operatőr: Christophe Graillot

szereplők:
– Félix Bossuet,
– Tchéky Karyo,
– Thierry Neuvic,
– Margaux Châtelier,
– Urbain Cancelier,
– Joseph Malerba,
– Ludi Boeken[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]