[vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”OKTÓBER 2.”][/bsf-info-box][vc_single_image image=”55258″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1570095768430{padding-top: 20px !important;}”]

Megújult témákkal, de az eddigi magas színvonalú, közvetlen, humoros stílusban indult újra a Lélekműhely, Dr. Ferenczi Enikő közkedvelt sorozata. Az évadkezdő előadás témája az Anyák és lányaik voltak, mely a megszokottól eltérő időpontban, október 2-án, szerdán 18:00 órától várjt törzsközönségét és az új érdeklődőket.

Jól bevált szokás szerint a közönség szavazhatta meg Facebook oldalunkon, miről szóljon az első őszi előadás. Elsöprő többséggel “győzött” az Anyák és lányaik téma. Ezt az igazán különleges, rendkívül összetett kapcsolatot csak jól érdemes megélni. Meddig mehet el az anya lánya életének irányításában? Mit kezdjünk a nemzedéki különbségekkel? Hogyan oldjuk fel kommunikációval a feszültségeket? Tabukkal vagy tabuk nélkül? Hogyan legyünk tudatosak a minták átadásában? – ezekre a kérdésekre is segített válaszokat találni az októberi Lélekműhely.

A lelki egészség, a spiritualitás szerepét feltáró interaktív előadások ebben az évadban is üde színfoltjai lesznek a Duna-Ház programkínálatának. A kötetlen találkozókon továbbra is korszerű, hiánypótló, sokakat érintő témák kerülnek terítékre. A mindennapokban, a családi, társadalmi kommunikációban, társas együttműködésben is jól hasznosítható gyakorlati módszereket ad át a hiteles, sokoldalú, jó humorérzékkel megáldott előadó.

A sorozat további témái:
1. A boldogság terhe
2. Halálfélelem nélkül
3. A válás és gyász folyamata
4. Harmóniában

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész

Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség, Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

Az előadásra a belépés díjtalan.

Korábbi előadások:
Férfiarc az ellenszélben (2019. április 12.) >>
A nő és kora: Csitrik, csajok, dívák, hölgyek és nagymamák (2019. március 1.) >>
Az együttélés művészete (2019. február 8.) >>
A vallástól a spiritualitásig (2019. január 11. >>
Mindennapi boldogságunk megküzdésében (2018. december 7.) >>
Kommunikáció a családban (2018. november 9.) >>
Testi- lelki – spirituális egyensúly (2018. október 5.) >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]