[vc_row][vc_column width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. MÁJUS 19. CSÜTÖRTÖK 18:00-20:00*”]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. ÁPRILIS 28. CSÜTÖRTÖK 18:00-20:00*” title_font_color=”#777777″]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ A KÉPZÉSRE ITT” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fforms.gle%2F9BwQ6Sip19tdDkgWA|title:Regisztr%C3%A1ci%C3%B3|target:_blank” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Online képzés a zoom program segítségével. A műhelyen a részvétel ingyenes, de rövid regisztrációhoz kötött.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59963″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

A Mesés szülői értekezletek c. workshop az online térben is könnyen elsajátítható és alkalmazható játékokkal kiegészülve várja a résztvevőket. Az interaktív képzésre a pedagógusok, óvónők, tanítónők és a mesélni szerető szülők mellett a teljes magyar nyelvterületről lehet csatlakozni.

A műhely a mesék világába repít, oda ahol rend van, oda ahol megmutatkozik az igazságba vetett hit, oda ahol a sárkányok legyőzhetőek. Napjainkban nagy szükségünk van ezekre az ősi tartalmakra, amelyek útmutatóként szolgálhatnak kimondott és kimondatlan belső konfliktusainkra. Gyermekeink szemében ugyanaz tükröződik, amit mi magunk is megélünk. Amikor egy közösség, egy csoport vagy egy osztály együtt játszik, tanul és lélegzik, akkor közös az öröm, közös a bánat. A műhely abban szeretne segíteni a pedagógusoknak, szülőknek, hogy hogyan lehet beszélgetni, játszani, élményeket gyűjteni a mese erejével. Ehhez kellenek jó mesék, összerázó élmények, együttgondolkodás, közösen megfogalmazott következtetések. A műhely interaktív jellegének köszönhetően a pedagógusok, szülők önfeledt, meghitt hangulatban megtapasztalhatják a mesélés erejét és azt, hogy a tudatos meseválasztással megőrizhetjük hosszú távon a belső rendet, az igazságba vetett hitet.

A pedagógusnak gyakran nehéz a szülőket jó csapattá kovácsolni, ebben nyújt hasznos segítséget a képzés. Ezen a műhelyen egyfajta csapatépítő sajátítható el, ami nemcsak erősíti a közösséget, hanem egyúttal arra is buzdítjuk a szülőket, hogy ők maguk is meséljenek gyermekeiknek.

Ezúttal egy rövidebb meseműhelyt hirdetünk meg a korábbi tréningekhez is kapcsolódva. A foglalkozásvezetők úgy állítják össze a tematikát és a gyakorlatokat, hogy azok illeszkedjenek a korábbi tanfolyamokhoz, de könnyedén csatlakozhassanak a műhelyhez az új érdeklődők is, és nem utolsó sorban önfeledt, meghitt hangulatban sajátíthassanak el hosszú távon is hasznos tudást.

A műhely vezetői: Csortán Hajnal és Fülöp Andrea Tekergő mesemondók, pedagógusok
Moderátor: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület
Együttműködő partnerünk: Rákóczi Szövetség

Regisztráció: A képzésen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt is tudnak venni a képzésen, amit minimum 25 jelentkezővel indítunk el. A képzésre való jelentkezéskor nem előfeltétel a mesemondói tapasztalat. A sikeres regisztrációról legkésőbb a képzés előtti napon visszajelzést küldünk. Túljelentkezés esetén korábban lezárjuk a regisztrációt.

Minimális létszám: 25 fő.
Részvételi szabályzat >>
A képzésről folyamatosan frissülő információk a Mesés szülői értekezletek Facebook oldalán >>

Korábbi workshopjaink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]