Az idén különösen jól sikerült, felejthetetlen élményt nyújtó Duna Napot követően elérkezett az évadzárás a Duna-Házban is. A nyári szünet után megújult programkínálattal és friss energiákkal feltöltődve várjuk vissza eddigi közönségünket és az új érdeklődőket.

Ősszel közkívánatra folytatódnak népszerű sorozataink, Dr. Kovács Sándor rendhagyó történelemórái és Dr. Ferenczi Enikő Lélekműhelye. Kreatív új műfajokkal és témákkal bővül a Mesepadlás, amit szeretnénk a legkisebbek mellett a kiskamasz korosztály számára is megnyitni, kifejezetten rájuk szabott foglalkozásokkal. Továbbra is hiánypótló képzésekkel, színvonalas előadásokkal, színpadi produkciókkal, pódiumműsorokkal és családi koncertekkel várjuk a Duna-Házban a család minden tagját. Ezek mellett számos újdonsággal, és néhány közösségi kérésre elinduló meglepetés-sorozattal is készülünk a következő évadra.

Örömmel hívjuk fel rá a figyelmet, hogy nyáron is önfeledt szórakozást nyújtanak az online filmklubunkban elérhető filmek.

Köszönjük az egész éves érdeklődést, bizalmat, felemelő közös élményeket. Felhőtlen kikapcsolódást, szép nyarat kívánunk eddigi és jövendőbeli barátainknak egyaránt.

Fotó: Bakonyi-Tót Erika