[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. DECEMBER 3. PÉNTEK 18:00*”]*Romániai idő szerint!
Személyes előadás A Duna-Házban.
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. DECEMBER 9. CSÜTÖRTÖK 19:00*” title_font_color=”#dd3333″]*Romániai idő szerint!
Online Lélekműhely a Duna-Ház Facebook-oldalán.
[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a torockói előadáson a részvétel érvényes oltási igazoláshoz kötött.
Szeretettel várjuk a torockói, torockószentgyörgyi és környéki közönséget a járványügyi szabályok körültekintő betartásával.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”58393″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

Csak tudatosan lehet kiegyensúlyozott életet élni – hangzik népszerű sorozatunk egyik visszatérő gondolata. Zárd le és ünnepelj! címmel, a szeretet ünnepére hangolódva tartja meg decemberi Lélekműhely előadását Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember.
Zárd le és ünnepelj!

Olyan egyszerűnek hangzik, de vajon hogyan alkalmazható a mindannapokban a frappáns felhívás? – tesszük fel a kérdést a decemberi Lélekműhelyben. Naponta gyakorolunk, mindig újrakezdve és továbbhaladva a fejlődésben, folyamatosan fejlesztve akaratunkat. Úgy tanuljuk az élettervezést, mint egy jó menedzsmentet: megszervezve a jelent, rövid és távlati terveket szőve. Közben pedig arra figyelve, hogy értékeljük és éljük az adott pillanat lehetőségét, alázatot tanúsítva az állandó növekedésben. Ez a „Zárd le és ünnepelj!” életérzés lényege.

A folyamatos tervezés pedig nem merevséget jelent, hanem hogy az új helyzeteket rugalmasan kezeljük, számolva az újratervezés lehetőségével is. A tudatosság része az is, hogy érzékeljük, éppen minek van itt az ideje, mi az, ami a legfontosabb. Az év végén számvetésre készülünk, kiértékeljük az eltelt hónapokat, számba vesszük hibáinkat és kiemeljük az értékes eredményeket. Az adventi időszak pedig egy tudatos útonlét. Erre kell figyelnünk, ezt kell jól megélnünk ahhoz, hogy megérkezzünk a karácsonyi csodába: az egymásra figyelésbe és a szeretetbe. Így talán jelentéssel és mélységgel telik meg a „Zárd le és ünnepelj!” mottó is.

Az ünnepre hangolódva

Kihívásokkal és szorongással teli év tapasztalataival és tanulságaival is számot vetve várjuk az érdeklődőket Dr. Ferenczi Enikővel a decemberi Lélekműhelyben. A „Zárd le és ünnepelj!” valódi megélésére és az interaktív sorozatra talán soha nem volt akkora igény, mint ebben az időszakban, sajnos még mindig a világjárvány szorításában.

Az online Lélekműhelyek népes közönségére tekintettel ennek az előadásnak is lesz online változata. A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is díjmentesen, regisztráció és földrajzi korlátok nélkül lehet csatlakozni. Mindenkit várunk december 9-én csütörtökön, magyar idő szerint 18:00, romániai idő szerint 19:00 órától a Duna-Ház Facebook-oldalán.

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember
Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség, Budapesti Unitárius Egyházközség, Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség
A részvétel mindkét előadáson díjtalan.

További információk, érdekességek, kisfilmek a Duna-Ház Facebook oldalán és az előadások Facebook eseményoldalán:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]