[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2023. JÚLIUS 8., SZOMBAT”]Helyszín: Torockó, Főtér[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A torockói községnapra a belépés ingyenes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”61702″ img_size=”1200X600″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Július 8-án örömmel csatlakoztunk a torockói községnaphoz. A szabadtéri rendezvény szórakoztató színpadi programokkal, nóta-, operett és könnyűzenei koncertekkel, stand up előadással, helyi együttesek produkcióival, tűzijátékkal, utcabállal és különleges gasztronómiai élményekkel várta a látogatókat.

A köszöntő beszédek után a színpadi programokat a Torockó Fúvószenekar, a Kis Szilas Néptánccsoport és a csíkszeredai Sárga Rózsák Dalcsoport nyitották. A produkciókat pálinkamustra, jótékonysági tombolasorsolás színesítették.

16:30-tól Harangoznak a mi kis falunkban címmel a torockói születésű magyar nótaénekes, Vígh Levente adott remek hangulatú koncertet. Partnere Balázs Anikó volt, zongorán kísérte őket Kozma Tamás.

A jó hangulatról és a rekeszizomerősítő poénokról Szupkay Viktor, a Dumaszínház komikusa gondoskodott 17:45-től.

18:30-tól a klasszikus zeneirodalom legnépszerűbb slágereit szólaltatta meg a kolozsvári Operettissimo együttes. Népszerű opera- és operettslágerek, hangszeres darabok, keringők, tangók, híres klasszikusok csendültek fel.

20 órától a Knock Out lépett színpadra, fergeteges koncerttel. Az együttes sajátos hagzásvilágával, ütős dalszövegeivel vált az erdélyi rockzene népszerű képviselőjévé.

Az estét tűzijáték és utcabál zárta a Bócsai Nosztalgiazenekar közreműködésével.

Az esemény részletes programja elérhető a linkre kattintva: https://www.facebook.com/photo/?fbid=646311090868750

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]