[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2023. FEBRUÁR 24-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1676291304757{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 5px !important;}”]Eredeti, angol nyelvű előzetes![/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/_z9PsiS9ag4″ align=”center” css=”.vc_custom_1676291364940{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][vc_column_text]

Kitty magányossággal küzd és izgalmasabb életről ábrándozik. Amikor Dr. Walter Fane, egy brit bakteriológus megkéri a kezét, beleegyezik, bár nem szerelmes a férfiba.

Kitty londoni életét hátrahagyva Sanghajba költözik, ahol rátalál a szerelem a helyi konzul személyében. Miután Walter felfedezi neje hűtlenségét, büntetésképpen a kolera által legsúlyosabban érintett területen fogad el egy állást, és ragaszkodik hozzá, hogy Kitty is vele tartson. Az utazás a gyönyörű távoli kínai faluba és az ott megélt szörnyűségek végül értelmet és célt adnak elveszettnek hitt kapcsolatuknak.

Amerikai, kínai romantikus dráma, 2006
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Ron Nyswaner
Zene: Alexandre Desplat
Operatőr: Stuart Dryburgh
Rendezte: John Curran

Szereplők:
Naomi Watts (Kitty Fane)
Edward Norton (Walter Fane)
Liev Schreiber (Charlie Townsend)
Toby Jones (Waddington)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]