[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. SZEPTEMBER 20. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook-oldalán.
A részvétel ingyenes!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/UGi4nJ-ZY4E” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576674863454{padding-top: 20px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1662983017174{padding-top: 20px !important;}”]

A vidám történettel keretezett, alaposan átmozgató online mesetorna igazán ötletes, kreatív csoportos program. Sőt, otthonról, családi körben is jó mulatság. A szeptemberi foglalkozáson kiderül a varázslatos, mindentermő fa neve, és közösen segíthetünk az éhező állatoknak a finom gyümölcsök megszerzésében.

A fa neve c. bantu meséből választ kapunk arra is, miért választották meg az erdő második királyának a lassú és kistermetű teknősbékát.

Aki mesél és tornázik veletek: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus.

Gyere, hallgasd meg a mesét, és legyél Te a mesehős!

A játékos, interaktív foglalkozás azoknak a vidám kis örökmozgóknak szól, akik szeretnek felhőtlenül mókázni, ugrálni, bolondozni. Együtt egy mese hősévé válunk, a próbatételeket pedig vidám gyakorlatokkal teljesítjük.

Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről az óvónénik, tanítónénik segítségével.

Az online mesetornához ingyenesen, regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán.

Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Foglalkozásvezető: Zámborszky Eszter, mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület Ι Facebook

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1617877315654{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ONLINE MESETORNA” css=”.vc_custom_1662983164169{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1662983171427{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Cél az örömszerzés

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését.

A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!

Az online gyerekfoglalkozások földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremtenek remek közösségi hangulatot. Az óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthetők. Az élményszerű gyerekprogramok a Duna-Ház Facebook-oldalán utólag is visszanézhetők.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]