[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. NOVEMBER 27-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1668431859799{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]Eredeti, angol nyelvű előzetes![/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/EC130UBgtfk” align=”center” css=”.vc_custom_1668431391757{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

1959-ben egy fiatal újságíró, Ed Myers váratlan meghívást kap Havannába, méghozzá nem mástól, mint írói példaképétől, Ernest Hemingwaytől.

Az öregedő íróóriás pártfogásába veszi az árván felnőtt fiatal férfit, és segít neki abban, hogy megtalálja saját hangját. Eközben Kubában egyre nő a feszültség, a forradalom kirobbanása előtti utolsó hetekben Ed rémülten veszi észre, hogy Hemingway közelében lenni annyit jelent, hogy maga is veszélyesen közel kerül a politikai konfliktusokhoz. A filmet saját élményei nyomán Denne Bart Petitclerk írta, aki fiatal újságíróként Hemingway barátja és pártfogoltja volt.

Kanadai, amerikai játékfilm, 2015
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Denne Bart Petitclerc
Zene: Mark Isham
Operatőr: Ernesto Melara
Rendezte: Bob Yari

Szereplők:
Giovanni Ribisi (Ed Myers)
Joely Richardson (Mary Hemingway)
Adrian Sparks (Ernest Hemingway)
Minka Kelly (Debbie Hunt)
Shaun Toub (Evan Shipman)
James Remar (Santo Trafficante)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]