[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. OKTÓBER 8. PÉNTEK 20:00*”]*Romániai idő szerint!
Az online előadás visszanézhető a Duna-Ház Facebook oldalán >>
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-a-hianypotlo-sikersorozat%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20a%20hi%C3%A1nyp%C3%B3tl%C3%B3%20sikersorozat” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Közkívánatra folytatódnak az online Lélekműhelyek a Duna-Ház Facebook oldalán. A már nagyon várt személyes előadások mellett szeretnénk azoknak is kedvezni, akik a földrajzi távolságok miatt csak az online térben tudnak csatlakozni a sorozathoz. Szorongások nélkül – ezt az aktuális témát járja körül a tőle megszokott közvetlen őszinteséggel Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember első őszi online előadásában.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”58120″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576674863454{padding-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1632298339041{padding-top: 20px !important;}”]

Szinte mindennapi életünk része lett a szorongás. A Covid jelenléte és közelsége csak fokozta ezt az érzést. Így a szorongás ma már nem egy kórkép, hanem egyre gyakoribb magatartás, létfilozófia. Mik a változás lehetőségei? Létezik-e félelem nélküli lét? Ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ.

Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, családterapeuta közkedvelt előadásait immár három éve kíséri kiemelt figyelemmel nemcsak a torockói és környéki közönség, hanem a tágabb térségből is szép számban érkezők. Bízunk benne, hogy a járványügyi szabályok gondos betartásával a Lélekműhely személyes formában is megszakítások nélkül folytatódhat a sorozat két helyszínén, Torockón és Budapesten. Túlzások nélkül állíthatjuk viszont azt is, hogy a népszerű sorozat valósággal szárnyakat növesztett az online térben; átlagosan közel tízezren néztek meg egy-egy előadást a teljes magyar nyelvterületről csatlakozó résztvevők Székelyföldtől Budapesten át az Egyesült Államokig.

Tekintettel az online Lélekműhelyek népes és lelkes közönségére, a Duna-Ház Facebook-oldalán is közzétesszük az előadások egy részét, amelyekhez továbbra is díjmentesen és regisztráció nélkül lehet csatlakozni. Szeretettel várjuk az érdeklődőket az online térben is!

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, családterapeuta

Együttműködő partnereink: 

  • Torockói Unitárius Egyházközség;
  • Budapesti Unitárius Egyházközség;
  • Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

Folyamatosan frissülő információk, érdekességek a:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]