[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. DECEMBER 16. PÉNTEK 19:00*”]Ingyenes előadás a Duna-Ház Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján
*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. NOVEMBER 25. PÉNTEK 18:00*” title_font_color=”#999999″]Előadás a Duna-Házban.
*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Az idei utolsó, ünnepre hangoló Lélekműhely témája az alázat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/cmHWya9Xe-c” align=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

Az alázat – erről a ritkán emlegetett, viszont gyakran félreértett erényről tartja az idei utolsó Lélekműhely előadást dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember. Az ünnepi hangulatot Fóris-Ferenczi Johanna előadóművész különleges hangulatú, egyedi dalai mélyítik el.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1670511933932{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1670511946351{padding-top: 0px !important;}”]Keveset beszélünk róla, sőt a szót is ritkán használjuk: ALÁZAT. Pedig alázat és kitartás nélkül nincs örök fejlődés, önmegvalósítás. Alázatot tanulunk különböző szerepeinkben, ez tölt el minket, ha térdre kényszerít a Lét. És mégis ez az érzés, ez az erény tart leginkább tükröt elénk. Mert nem azt jelzi, hogy rossz a véleményünk magunkról, hanem inkább azt, hogy jó az önismeretünk, és tudjuk, hogy mennyivel jobbak és többek is lehetünk.

Fóris-Ferenczi Johanna bemutatkozása

Hiszek a zene erejében, a nevem pedig Hanna. Talán mindegy is, hogy mi a nevem, hiszen ugyanazokat élem meg, mint te. Néha ez a megélés zenévé lesz, hogy felszakadhasson, hogy segítsen elengedni, megélni vagy élhetővé tenni állapotokat, pillanatokat. Ezt a nyelvet mindenki érti, csak hagyni kell, hogy megszülessen.

Előadó: dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember
Vendégelőadó: Fóris-Ferenczi Johanna előadóművész, dalszerző
Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség

Az előadáson a részvétel ingyenes.

További információk, érdekességek, kisfilmek:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1617877315654{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”LÉLEKMŰHELY” css=”.vc_custom_1668083407363{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1670497566123{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

A népszerű sorozat új évada az erények és állandósult lelkiállapotok egy-egy fogalma köré rendeződik. A lelki egészségünk megőrzését, a kiegyensúlyozott családi és társadalmi kapcsolatok kialakítását segítő, katartikus felismeréseket nyújtó előadások széles körben népszerűek, nem csak a szórványmagyar közösségekben.
A Lélekműhely az online térben is valósággal szárnyakat kapott az utóbbi években. Előadásonként többezren követik aktív figyelemmel Erdélyből, az anyaországból, számos másik határon túli régióból, sőt a tengeren túlról is. A torockói, torockószentgyörgyi és környéki törzsközönséghez sokan csatlakoztak Székelyföldtől Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Nagyváradon, Budapesten és Keszthelyen át az Egyesült Államokig és Montréalig – csak néhány helyszínt kiemelve a sok közül. Az önbizalmunkban megerősítő, számos hasznos módszert kínáló online Lélekműhelyek teljes terjedelmükben, megszakítások nélkül visszanézhetők Facebook-oldalunkon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]