[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. ÁPRILIS 24. SZOMBAT 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ingyenes családi koncert a Duna-Ház Facebook oldalán.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53891″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1619273635157{padding-top: 20px !important;}”]

Közkívánatra sokak kedvence, a kolozsvári Mókázó együttes debütált az online térben. Több torockói fellépés után ezúttal a Mesepadlás virtuális színpadán adott fantasztikus matinékoncertet Herman Anita és Miklós György. Népszerű slágerekkel, széles tavaszi mosollyal, közös mókával, énekléssel, tánccal vártak kicsiket és nagyokat a vidám mulatságba.

Tartsatok velünk, csalogassuk elő együtt az igazi tavaszt, naphívogatóval, pöttyös szárnyú katicabogárral! Varázslattal esőt űzünk, a tavaszi rétre együtt megyünk. Téli álmot aludni tovább senkit sem hagyunk, és fergeteges mulatságot csapunk!

Az örökvidám duett, Herman Anita és Miklós György számos remek hangulatú farsangi, karácsonyi és gyereknapi koncertekkel szórakoztatta az elmúlt évek során a torockói Duna-Házban is a nagyérdeműt, köztük a torockói és torockószentgyörgyi, a magyarlapádi, a tordai, a nagyenyedi óvodásokat és kisdiákokat. Ezúttal az online térben is bemutatkoznak, hogy az egész Kárpát-medence, sőt az annál távolabbi helyszínek közönsége, még az Óperenciás-tengeren és az Üveghegyen túl élő gyerekek is együtt rophassák a bohóccal, elkergethessék a cinegét a nádfedelű háztetőről, és a barlangjából előbújt mackót is megtáncoltathassák.

Az ingyenes online gyerekprogramhoz regisztráció és létszámkorlát nélkül, bárhonnan a világból lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook oldalán, április 24-én, szombaton délelőtt, romániai idő szerint 11 órától, magyar idő szerint délelőtt 10 órától.

Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a vidám tavaszi mulatságba!
Gyere, mókázz velünk, hívd a tesókat, unokatesókat, Anyát, Apát, sőt a Nagyit is!

Mókázó együttes: Herman Anita ének, tánc és Miklós György gitár, ének

További információk a koncert Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1618569457145{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”MESEPADLÁS ONLINE KÖNTÖSBEN” css=”.vc_custom_1618569482196{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1618568048771{padding-left: 20px !important;}”]

Bár a személyes találkozások varázsát csak részben tudjuk pótolni, igyekszünk ebben a formában is maradandó, minőségi élményeket nyújtani, és reméljük, hamarosan újra gyerekzsivaj tölti meg a torockói Duna-Ház Mesepadlását is. Addig is igyekszünk a legkisebbek kedvében járni színvonalas, szórakoztató online gyerekprogramokkal, amik viszont földrajzi és létszámkorlát nélkül teremtenek remek közösségi hangulatot. Sok Torockó környéki és távolabbi határon túli magyar, valamint anyaországi iskolából, óvódából kaptunk visszajelzéseket arról, hogy a hosszú karantén-időszakok következtében a gyerekek mennyire ki vannak éhezve a közösségi programokra, a tanórán kívüli önfeledt, csoportos kikapcsolódásra. Az online Mesepadlások az óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető foglalkozásokkal várják kis közönségüket, de az otthonról csatlakozó gyerekeknek és családoknak is remek kikapcsolódást nyújtanak. Az élményszerű foglalkozások a Duna-Ház Facebook oldalán utólag is visszanézhetők.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]