[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. NOVEMBER 23. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”28″ title=”FACEBOOK ESEMÉNY” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F432133645015197|title:Online%20mesetorna|target:_blank” pos=”heading-right”]Az élő adás a fenti linken lesz elérhető![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nyakigláb online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook-oldalán.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”57414″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

Hamarosan beköszönt a téli hideg, lassan leesik az első hó is. Elő kell venni a csizmáinkat, hogy ne fázzon a lábunk. Tudjátok, ki készíti a csizmákat? Bizony, a csizmadia, de nem hívták őt mindig így. Ha kíváncsiak vagytok a csizmadia történetére, és mozognátok is egy nagyot, akkor tartsatok velünk! Novemberben is lesz mesetorna. Aki mesél és tornázik veletek: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1637068560243{padding-top: 0px !important;}”]Közkívánatra folytatódnak a Tekergő mesemondók játékos, interaktív foglalkozásai. Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről az óvónénik, tanítónénik segítségével. Minden kis örökmozgóknak remek csoportos program a csizmadia történetével keretezett online mesetorna. Sőt, otthonról, családi körben is jó móka.

Novemberben az ízes élőszóval előadott, tréfás népmese Mátyás király udvarába repít. A szemünk előtt játszódik le a kapzsi csizmamester története. Arra is humoros választ kapunk, hogyan érte el mohóságával, hogy a a csizmamesterből csizmadia váljék.

Az online mesetorna ezúttal is ingyenes, regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet hozzá csatlakozni a Duna-Ház Facebook oldalán.

Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Foglalkozásvezető: Zámborszky Eszter, mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Közhasznú Egyesület Ι Facebook

További információk a mesetorna Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ONLINE MESETORNA” css=”.vc_custom_1636972079325{padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1636972342037{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését. A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!

Bár a személyes találkozások varázsát csak részben tudjuk pótolni, igyekszünk ebben a formában is maradandó, minőségi élményeket nyújtani. Az online gyerekprogramok földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremthetnek remek közösségi hangulatot. a mesetorna óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető rendszeres foglalkozás. Az élményszerű gyerekprogramok a Duna-Ház Facebook oldalán utólag is visszanézhetők.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]