[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. NOVEMBER 20-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60756″ img_size=”1200×600″][vc_column_text]

A film mottója Karinthy Frigyes tollából: “Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem? Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar – a férfi a nőt, a nő a férfit. ” A”Mindent vagy semmit” mai cseh filmszatíra, keserédes komédiázás, csehes bájjal. A cseh Bridget Jones. 2017-ben a legnézettebb mozifilm volt Csehországban.

Linda és Vanda gyermekkoruk óta a legjobb barátnők. Linda álma, hogy egyszer nagy írónő válják belőle. A másik közös álmuk pedig egy könyvesbolt volt az ódon város falai között. Mindez felnőtt korukra megvalósul. 3 jóbarát dolgozik itt együtt – Linda, Vanda és Edo. Mindhárman megszállottan szeretik a könyveket és a munkájukat. Egyiküknek sem volt soha szerencséjük a párkapcsolatukban. De egyszer csak belép a könyvesboltba egy nagyon vonzó, őszes Halánték…. Linda azonnal belezúg. Nem is sejti, hogy a férfi elsősorban mire hajt…. Vanda egykori filozófia tanárával kavar, míg Edo egy vegetáriánus, túl érzékeny pasival… Amikor úgy tűnik, hogy minden borul körülöttük, Linda kiírja magából a nő-férfi viszonyokat és a könyv nagy siker lesz. Egyszóval isteni párbeszédek, dramaturgia, gagek jellemzi ezt a melodramatikus, szórakoztató cseh filmet.

Cseh filmvígjáték, 2017
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Eva Urbaníková, Marta Ferencová
Zene: Adam Klemens, Bohumil Martinák
Operatőr: Peter Bencsik
Rendezte: Marta Ferencová

Szereplők:
Tatiana Pauhofová (Linda)
Klára Issová (Vanda)
Michal Zebrowski (Jakub)
Lubo Kostelný (Edo)
Ondrej Sokol (Martin)
Pawel Delag (Bystrican)
Petr Vaněk (Leo)
Zuzana Krónerová (Linda mamája)
Ludek Sobota (Linda papája)
Petra Hřebíčková (Linda sógornője)
Krzysztof Tyniec (Aladár)
Karolína Morschlová (Lucka)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]