[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. MÁJUS 12. SZERDA 18:00-20:00*”]*Romániai idő szerint!

[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ*” pos=”heading-right”]*A regisztrációt lezártuk![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Online műhely pedagógusoknak a Zoom program segítségével. A részvétel ingyenes, de rövid regisztrációhoz kötött.
A képzést minimum 25 fő jelentkezése esetén indítjuk el. Kérjük, csak azok regisztráljanak, akik részt is tudnak venni a képzésen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57593″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”HÁTTÉR A TEKERGŐ MESEMŰHELYRŐL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Fhatter-a-tekergo-mesemuhelyrol%2F|title:H%C3%A1tt%C3%A9r%20a%20Tekerg%C5%91%20mesem%C5%B1helyr%C5%91l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

A Mesevilág, csodavilág c. sorozat harmadik, záró részében is hiánypótló, reményeink szerint sok pedagógus munkáját megkönnyítő, ráadásul kifejezetten örömteli téma kerül középpontba, ami nem más, mint maga a csupa nagybetűs BOLDOGSÁG. A magas színvonalú, komplex pedagógusképzés a Tekergő Meseösvény Egyesület közreműködésével valósul meg.

Szabó Enikővel, a módszer kidolgozójával azt járjuk körbe játékos, kötetlen formában, hogy hogyan élhető meg gyerekként teljességében a boldogság, ezt hogyan tudja leginkább segíteni a pedagógus, és hogyan lehet ebben leghatékonyabban alkalmazni a népmese-feldolgozásokat. A műhelymunka során kreatív ötleteket kapunk és adunk a gyermeki boldogság megélésére a népmesék segítségével.

Mit jelent a nyugalom, a béke, az öröm, az elégedettség, a szeretet megélése gyerekként? Honnan tudjuk, hogy boldogok vagyunk, vagy hogy a társaink boldogok? Hogyan éli meg a gyerek a boldogságot? Melyek mindennapjainak boldogságforrásai? Hogyan nevel boldoggá a népmese? Az interaktív műhelyben ezekre az izgalmas kérdésekre keressük közösen a válaszokat. A pedagógusok frappáns ötletek mellett olyan hasznos módszereket és eljárásokat sajátíthatnak el, amiket az osztályukban, óvodai csoportjukban hatékonyan, könnyedén alkalmazhatnak.

,,A mese megerősíti az ősbizalom élményét, hogy jó a világ, jó volt ide megszületni.”– Kádár Annamária.

A műhelymunkát eredetileg három alkalomra tervezte Szabó Enikő foglalkozásvezető, olyan felépítésben, hogy egy-egy alkalom önállóan és egymást erősítve is működjön. Megfelelő létszámú érdeklődő esetén a második résszel folytatjuk a műhelyt.
  1. Agresszivitást csökkentő műhelymunka – a negatív érzelmek azonosítása.
  2. Asszertivitást növelő műhelymunka – a saját erőforrások azonosítása, megerősítése.
  3. Boldogságot megélő műhelymunka – a nyugalom, béke, öröm, elégedettség, szeretet megélése.

Vezeti: Szabó Enikő, Tekergő mesemondó, pedagógus, pszichológus, pszichodráma asszisztens
Moderátor: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Regisztráció: A műhelyen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt is tudnak venni a képzésen, amit minimum 25 jelentkezővel indítunk el. A sikeres regisztrációról legkésőbb a képzés előtti napon visszajelzést küldünk. Túljelentkezés esetén a regisztrációt korábban lezárjuk.

Minimális létszám: 25 fő.
Maximális létszám: 40 fő.
Regisztrációs határidő: május 10. hétfő 24:00 óra
Részvételi szabályzat >>
A képzésről folyamatosan frissülő információk az esemény Facebook oldalán >>

Korábbi workshopjaink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]