[vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2020. DECEMBER 10. CSÜTÖRTÖK 18:00-20:00*”]* Romániai idő szerint!

Köszönjük a szép számú jelentkezést; a nagy érdeklődésre való tekintettel a műhelyekre a regisztrációt lezártuk. Hogy a közel 100 jelentkező közül mindenki csatlakozni tudjon a képzéshez, és az interaktív élményszerűség is megmaradjon, a novemberi meseműhelyt “megkettőztük”, két kisebb csoportra bontva a jelentkezőket. A két műhely tematikailag és tartalmilag azonos. További részletek a képzés eseményoldalán. Azok se keseredjenek el, akik most lemaradtak, a nagy sikerre tekintettel tervezzük az online meseműhelyek folytatását a jövő évben is.

[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56803″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”HÁTTÉR A TEKERGŐ MESEMŰHELYRŐL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Fhatter-a-tekergo-mesemuhelyrol%2F|title:H%C3%A1tt%C3%A9r%20a%20Tekerg%C5%91%20mesem%C5%B1helyr%C5%91l|target:_blank” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

A Tekergő meseműhelyek az online térben is könnyen elsajátítható és alkalmazható játékokkal kiegészülve várták a résztvevőket. Az interaktív képzéshez a helyi pedagógusok, óvónők, tanítónők és a mesélni szerető szülők mellett a teljes magyar nyelvterületről lehetett csatlakozni.

A pedagógusnak gyakran nehéz a szülőket jó csapattá kovácsolni, ebben nyújtott hasznos segítséget a képzés. Ezen a műhelyen egyfajta csapatépítő volt elsajátítható, ami nemcsak erősítheti a közösséget, hanem egyúttal arra is buzdította a szülőket, hogy ők maguk is meséljenek gyermekeiknek.
Ezúttal egy rövidebb, egy alkalmas, pontosabban egy estés meseműhelyt hirdettünk meg a szeptember végén tartott tréninghez kapcsolódva. Hajós Erika mesemondó, a módszer kidolgozója úgy állította össze a tematikát és a gyakorlatokat, hogy azok illeszkedjenek a korábbi tanfolyamhoz, de könnyedén csatlakozhassanak a műhelyhez az új érdeklődők is, és nem utolsó sorban önfeledt, meghitt hangulatban sajátíthassanak el hosszú távon is hasznos tudást.

A műhely vezetői: Csortán Hajnal és Fülöp Andrea tekergő mesemondók, pedagógusok
Moderátor: Hajós Erika, a Tekergő Meseösvény Egyesület elnöke, mesemondója, a módszer kidolgozója
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

A képzésről folyamatosan frissülő információk az esemény Facebook oldalán >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]