[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”MÁRCIUS 6. SZOMBAT 16:00-18:00*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Családi élményfestés a Duna-Ház Facebook oldalán.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57319″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1615190071063{padding-top: 20px !important;}”]

Kreatív tavaszköszöntő programmal vártunk kicsiket és nagyokat az online térben. Márciusi élményfestésünkön Zámborszky Eszter mesepedagógus virágzó mesével és színes előadással inspiráljta a résztvevőket az alkotásra, majd az egyedi elképzeléseknek és a szárnyaló fantáziának is tág teret adva, lépésről lépésre vezetett végig a festés folyamatán. A mesés élményfestéshez a Duna-Ház Facebook oldalán lehetet csatlakozni.

Itt van végre a tavasz, az újjászületés, a kivirágzás időszaka, és közeledik március 8., a nemzetközi nőnap is. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a hölgyek nagyon szeretik a virágokat, és azt is, ha virággal köszöntik őket. Így ezen az élményfestésen mindenki elkészíthet egy csodás, vidám, virágokkal díszített festményt. Az elkészült alkotással kedveskedhetünk valamelyik hölgy szerettünket, de sajátmagunkat is megajándékozhatjuk az alkotás örömével, készíthetünk egy az otthonunkat díszítő festményt a tavasz és a nőnap alkalmából.

Amire szükségünk lesz:
– Feszített vászon/ ennek hiányában jó minőségű rajzlap
– Akril festékek, minimum alapszínek: fekete, fehér, kék, sárga, piros/ ezek hiányában tempera
– Ecsetek: vékonyabbak és vastagabbak
– Vizes edény
– Papírtörlő, törlő

Aki papírra, temperával fest, annak szüksége lesz rajztáblára és maszkoló szalagra.

A műhely vezetője: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus, alkotóművész
Korhatár: 4-99 év

Az ingyenes családi élményfestéshez ezúttal is regisztráció és létszámkorlát nélkül csatlakozhat bárki a Duna-Ház Facebook oldalán március 6-án, szombaton délután, romániai idő szerint 16 órától.

Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook
További információk az élményfestés Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi meseműhelyek >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]