[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. OKTÓBER 15., SZOMBAT 18:00*”]*Romániai idő szerint!
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”28″ title=”FACEBOOK ESEMÉNY” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F671730320673893|title:Facebook%20esem%C3%A9ny|target:_blank” pos=”heading-right”]Az álélő adás a fenti linken lesz elérhető![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mesés online élményfestés a Duna-Ház Facebook-oldalán.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/G9T50_oiDW4″ align=”center”][vc_column_text]

Közkívánatra folytatódott egyik legnépszerűbb online sorozatunk. Az októberi mesés élményfestésen A sütőtöklány elevenedett meg mesében és képen. Az alkotóműhelyhez díjmentesen, regisztráció és földrajzi korlátok nélkül lehetett csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán. Kicsik és nagyok, kezdők és haladók is bátran ecsetet ragadhattak, a kreatív feltöltődés és a sikerélmény garantált!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1634071181572{padding-top: 0px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1664611859592{padding-top: 0px !important;}”]Beköszöntött az ősz, a termőföldek tele vannak szép, aranyszínű sütőtökökkel. Szívet-lelket melenget a színük, szívesen esszük őket sülve, főve. Hogy még mi az, amiért szerethetjük, az kiderül A sütőtöklány c. meséből. Az élőszóval előadott történet után ezúttal is egy látványos képet készítünk, ami a szobánk falaira varázsolja a meleg napsugarak színét..

Amire szükségünk lesz:
  • Feszített vászon/ ennek hiányában jó minőségű rajzlap
  • Akril festékek, minimum alapszínek: fekete, fehér, kék, sárga, piros/ ennek hiányában tempera
  • Ecsetek: vékonyabbak és vastagabbak
  • Vizes edény
  • Papírtörlő, törlőrongy
  • „Festékfolt-tűrő” ruházat

Aki papírra, temperával fest, annak szüksége lesz rajztáblára és maszkoló szalagra.

Az élőszóval előadott meséből merítünk ihletet az alkotásra, majd lépésről lépésre kel életre a színpompás kép a vásznakon, rajzlapokon. A mesés élményfestések ötletgazdája, Zámborszky Eszter mesepedagógus, Tekergő mesemondó. Az egyedi elképzeléseknek és a szárnyaló fantáziának is tág teret ad, miközben lépésről lépésre vezet végig a festés folyamatán. Hasznos módszereket, technikákat, fortélyokat sajátíthatunk el, akár akrilfestékkel vászonra, akár temperával rajzlapra dolgozunk. A remek közös kikapcsolódás, akárcsak egy jó meditáció, valósággal kiragad a hétköznapok sodrából. Az elkészült képpel kedveskedhetünk szeretteinknek. Megajándékozhatjuk sajátmagunkat is az alkotás örömével, emellett pedig egy látványos festménnyel, ami sokáig díszítheti otthonunkat.

Az online élményfestéshez ingyenesen, regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet csatlakozni a Duna-Ház Facebook-oldalán. Korhatár: 3-99 év

Foglalkozásvezető Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus, alkotóművész
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

További információk az élményfestés Facebook eseményoldalán, amit érdemes már most bejelölni.

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1634071403039{border-left-width: 1px !important;padding-top: 0px !important;border-left-color: #000000 !important;border-left-style: solid !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_text_separator title=”ZÁMBORSZKY ESZTER” css=”.vc_custom_1644335874886{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”59515″ width=”140″ height=”140″ border_radius=”100px” caption=”off” image_decoration=”shadow” shadow_color=”rgba(0,0,0,0.6)” css=”.vc_custom_1644335946346{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1644335005024{padding-top: 0px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Zámborszky Eszter vagyok, mesemondó, tánc-, dráma-, mesepedagógus, meseterápiás szakember, interkulturális nevelési szaktanácsadó. Szeretem a változatosságot, a kreativitást, szeretek játszani, énekelni, táncolni, alkotni, de leginkább azt szeretem, ha mindenki elégedett körülöttem. A mesék évezredes erejét és bölcsességét hívom segítségül, hogy kísérjenek a testi, lelki, szellemi harmóniához vezető úton, és ezt a tudást igyekszem továbbadni. Mesemondóként számos gyermek és felnőtt előadás tapasztalata gazdagított. Mesepedagógusként a mozgás, az alkotófolyamatok, a dráma és élménypedagógia kínálta lehetőségeket ötvözöm. Fontos számomra, hogy mindig a hallgatóságom igényeihez alkalmazkodva tudjak olyan maradandó élményt adni, amelyre évek múltán is emlékeznek majd.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]