[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. JANUÁR 30. 16:00-18:00*”]*Romániai idő szerint!
A családi élményfestés visszanézhető a Duna-Ház Facebook oldalán >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57168″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward” icon_size=”28″ title=”HÁTTÉR A TEKERGŐ MESEMŰHELYRŐL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Fhatter-a-tekergo-mesemuhelyrol%2F|title:H%C3%A1tt%C3%A9r%20a%20Tekerg%C5%91%20mesem%C5%B1helyr%C5%91l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

Közkívánatra visszanézhető Facebook oldalunkon a mesés élményfestés, így azoknak is remek családi kikapcsolódás lehet, akik lemaradtak a januári alkalomról. A hideg téli napokon remek közös kikapcsolódás a kreatív családi foglalkozás, ráadásul az elkészült alkotások sokáig díszíthetik a gyerekszobák falait is.

A tél derekán járunk, ilyenkor van itt az ideje a hóesésnek. És ki ne szeretné a fehér takaróval fedett tájat megcsodálni? Ezen a műhelyen csodaszép havas tájat festhetünk meg közösen Zámborszky Eszter mesepedagógus, alkotóművész irányításával, A hógyermek c. orosz népmeséből ihletet merítve.
A Facebook eseményoldalon a hozzászólások között megtalálható az eredeti, inspirációs festmény és az eddig elkészült látványos alkotások is.

A családi élményfestés a technikai fortélyok elsajátítása mellett a fantáziának is tág teret ad, hiszen a készülő képek a közösen meghallgatott meséből inspirálódnak. Zámborszky Eszter oktató lépésről lépésre mutatja be a videóban a festés menetét, így kezdők is bátran belevághatnak az alkotásba. Akril festékkel vászonra, de akár temperával rajzlapra is látványos, egyedi festmények készíthetők a jó hangulatú, fantáziadús foglalkozáson.

Szükséges eszközök:
– Feszített vászon/ ennek hiányában jó minőségű rajzlap
– Akril festékek, minimum alapszínek: fekete, fehér, kék, sárga, piros/ ennek hiányában tempera
– Ecsetek: vékonyabbak és vastagabbak is
– Vizes edény
– Papírtörlő, törlőrongy
Aki papírra, temperával fest, annak szüksége lesz rajztáblára és maszkoló szalagra is.

Az ingyenes családi élményfestés visszanézhető Facebook oldalunkon >>

A műhely vezetője: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus, alkotóművész
Korhatár: 4-99 év
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

További információk az esemény Facebook oldalán >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]