[vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2018. MÁRCIUS 23.”][/bsf-info-box][vc_single_image image=”52131″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

A Duna-Ház gyerekrajzpályázatának ünnepélyes díjátadója

Húsvétváró hangulatban folytatódott a Duna-Ház gyerekprogram sorozata.  Húsvéti és tavaszi énekek, körjátékok tanulása, hímestojás készítés és ügyességi játékok mellett az elmaradhatatlan tojáskereséssel telt óvodás és kisiskolás törzsközönségünk és kísérőik délelőttje. A tavaszköszöntő hangulatot Szabó Kinga, az Életfa Családsegítő Egyesület játszóházvezetőjének interaktív zenés – mesés foglalkozása alapozta meg.

A húsvéti előkészületek izgalmait fokozta, hogy ezen a Mesepadláson került sor a Duna-Ház gyerekrajzpályázatának játékos díjkiosztó ünnepségére. Ezúton is köszönjük a fantasztikus alkotásokat, a gyerekek, pedagógusok és szülők munkáját, és azt a lelkesedést, ami a kezdeményezést övezte. A legjobban sikerült képek a Duna-Házban rendezett gyerekrajz kiállításon is megtekinthetők lesznek.

A Duna-Házban péntek délelőttönként havonta jelentkező Mesepadlás című gyerekprogram-sorozat keretében a legkisebbeknek szóló interaktív koncertek, zenés műsorok és bábszínházi produkciók mellett változatos, az évszak népszokásaihoz, néphagyományaihoz kapcsolódó kézműves foglalkozások, ötletes népi és ügyességi játékok, népdaltanítás, dramatikus foglalkozások várják a környéki gyerekeket, családjaikat és pedagógus kísérőiket.

Együttműködő partnereink: Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium, Torockói Sebes Pál Általános Iskola

A Duna-Házban péntek délelőttönként havonta jelentkező Mesepadlás című gyerekprogram-sorozat keretében a legkisebbeknek szóló interaktív koncertek, zenés műsorok és bábszínházi produkciók mellett változatos, az évszak népszokásaihoz, néphagyományaihoz kapcsolódó kézműves foglalkozások, ötletes népi és ügyességi játékok, népdaltanítás, dramatikus foglalkozások várják a környéki gyerekeket, családjaikat és pedagógus kísérőiket.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]