[vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2018. JANUÁR 26.”][/bsf-info-box][vc_single_image image=”51801″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]Az önfeledt farsangi mulatságban ötletes kézműves foglalkozások, jelmez- és maszkkészítés. valamint humoros farsangi hagyományok felelevenítése mellett a kolozsvári Keljfeljancsi Bábszínház gondoskodott a jó hangulatról.

Vitéz László, a magyar vásári bábjátékok hőse bunkósbotot, palacsintasütőt ragadva látogatott el Torockóra. A szabadságra, biztonságra vágyó néző saját mindennapi kiszolgáltatottságát is feledheti Vitéz László hősködése, csattanós szó- és mozdulat-poénjai közben. Az elátkozott malom című előadás háromnegyed órányi tömény móka és kacagás. A felhőtlen szórakozás mellett maradandó élményt nyújtott a Duna-Ház gyerekközönségének is a vidám bábjáték.

együttműködő partnereink: Torockói Sebes Pál Általános Iskola, Nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]