[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2019. NOVEMBER 18-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/qs0cKgix5D4″ align=”center” css=”.vc_custom_1572975719640{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Marie 40 éves és egy reggel arra ébred, hogy ismét huszonötnek érzi magát, mert több mint egy évtized kiesett az életéből. Felébred, és egy olyan kapcsolat kezdetén hiszi magát, amely valójában éppen az utolsókat rúgja.

Marie (Juliette Binoche) első látásra beleszeret Paulba a jóképű képregény rajzolóba. Kapcsolatuk szemezgetéssel indul a tengerparton, amit egymás kerülgetése, majd egy szenvedélyes éjszaka követ. A kibontakozó románcot az idő kereke töri derékba mikor is Marie felébred. Egy menő párizsi lakásban vagyunk, a konyhában a gyereke ül, a tévében pedig saját magát mint sikeres üzletasszonyt látja viszont. Eltelt tizenöt év, és Marie csak egyetlen dologra emlékszik – az érzésre, hogy szereti Pault, aki a képek tanúsága szerint ma már a férje. Az éppen válófélben lévő férje.

Francia romantikus film, 2012
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Lemaréchal Claire, Sylvie Testud
Zene: André Dziezuk
Operatőr: Thierry Arbogast
Rendezte: Sylvie Testud

Szereplők:
– Juliette Binoche (Marie)
– Mathieu Kassovitz (Paul)
– Aure Atika (Jeanne)
– Daniele Lebrun (Denise)
– Vernon Dobtcheff (Dimitri)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]