[vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”JANUÁR 10. „][/bsf-info-box][vc_single_image image=”55599″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1578905871387{padding-top: 20px !important;}”]

Közkívánatra az új évben is folytatódott Dr. Ferenczi Enikő unitárius lelkész, mentálhigiénés szakember közkedvelt Lélekműhely c. sorozata. Az évkezdő téma stílszerűen az újratervezés volt.

Minden újratervezés a kockázat vállalása. Időnként éppen azért ragadunk bele a már megszokott régibe, mert félünk az új kockázatától, s egyszerűbbnek tűnik a már megszokott régi, mert kényelmesebb. Egy új év, egy új út, egy új élet, új kihívás, amihez fel kell nőni. Az újban fejlődni kell: többnek és jobbnak lenni.

A lelki egészség, a spiritualitás jelentőségét hangsúlyozó interaktív előadások üde színfoltjai a Duna-Ház programkínálatának. A kötetlen találkozókon korszerű, hiánypótló témák, mindennapjainkba beépíthető hasznos módszerek kerülnek terítékre a hiteles, sokoldalú, jó humorú előadó révén.

A sorozat további témái:
1. A boldogság terhe
2. Halálfélelem nélkül
3. A válás és gyász folyamata

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész
Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség, Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]