[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. OKTÓBER 1. PÉNTEK 19:00*”]*Romániai idő szerint!
Személyes előadás a torockói Duna-Házban.
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ*” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fforms.gle%2FxmBsjGeZEXifhntK8|title:Regisztr%C3%A1ci%C3%B3|target:_blank” pos=”heading-right”]* Regisztráció lezárult![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_column_text]

Rendezvényeinket közös biztonságunk érdekében, tekintettel a járványhelyzetre, szeretett torockói helyszínünkről egy időre az online térbe költöztettük.
Igyekszünk ebben a formában is maradandó élményekkel kárpótolni közönségünket – reméljük, sikerrel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57999″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-a-hianypotlo-sikersorozat%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20a%20hi%C3%A1nyp%C3%B3tl%C3%B3%20sikersorozat” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szorongások nélkül – aktuális témával indulnak újra Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember személyes előadásai Torockón, a Duna-Házban.

Szinte mindennapi életünk része lett a szorongás. A Covid jelenléte és közelsége csak fokozta ezt az érzést. Így a szorongás ma már nem egy kórkép, hanem egyre gyakoribb magatartás, létfilozófia. Mik a változás lehetőségei? Létezik-e félelem nélküli lét? Ezekre a kérdésekre keressük együtt a választ az évadindító előadáson.

Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, családterapeuta közkedvelt előadásait immár három éve kíséri kiemelt figyelemmel nemcsak a helyi közönség, hanem a tágabb térségből is szép számban érkezők. Bízunk benne, hogy a járványügyi szabályok gondos betartásával a Lélekműhely személyes formában is megszakítások nélkül folytatódhat a sorozat két helyszínén, Torockón és Budapesten, hiszen különösen nagy az igény ezekre a közösségi élményekre a szórványmagyar térségben és a fővárosban is.

Túlzások nélkül állíthatjuk, hogy a népszerű sorozat valósággal szárnyakat kapott az online térben; átlagosan közel tízezren néztek meg egy-egy előadást a teljes magyar nyelvterületről csatlakozó résztvevők. Tekintettel az online Lélekműhelyek népes és lelkes közönségére, igyekszünk néhány előadást a Duna-Ház Facebook-oldalán továbbra is közzétenni.

Az első őszi Lélekműhely hangulatát zenés meglepetés-produkció teszi még személyesebbé: Fóris-Ferenczi Johanna saját szerzeményeit adja elő gitárkísérettel.

“Hiszek a zene erejében, a nevem pedig Hanna. Talán mindegy is, hogy mi a nevem, hiszen ugyanazokat élem meg, mint te. Néha ez a megélés zenévé lesz, hogy felszakadhasson, hogy segítsen elengedni, megélni vagy élhetővé tenni állapotokat, pillanatokat. Ezt a nyelvet mindenki érti, csak hagyni kell, hogy megszülessen.”– hangzik az előadó bemutatkozása.

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, családterapeuta
Vendégelőadó: Fóris-Ferenczi Johanna

Az előadásra a belépés díjtalan. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Együttműködő partnereink: 

  • Torockói Unitárius Egyházközség;
  • Budapesti Unitárius Egyházközség;
  • Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

További információk, érdekességek, kisfilmek:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]