[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. MÁJUS 28. PÉNTEK 20:00*”]*Romániai idő szerint!
Online élő előadás a Duna-Ház Facebook oldalán.
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rendezvényeinket közös biztonságunk érdekében, tekintettel a járványhelyzetre, szeretett torockói helyszínünkről egy időre az online térbe költöztettük.
Igyekszünk ebben a formában is maradandó élményekkel kárpótolni közönségünket – reméljük, sikerrel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57665″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1576674863454{padding-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1619865540117{padding-top: 20px !important;}”]

Az online formában valósággal szárnyakat növesztő sorozat ismét hiánypótló, aktuális és mélyen megérintő témával jelentkezik. Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész nyári szünet előtti utolsó előadásában is fontos igazságokkal szembesít.

Ha rendszeresen mérlegelnénk, akkor vennénk észre, hogy milyen könnyen és milyen gyakran csúszunk az önsajnálatba. Lehet, hogy hihetetlen, de alapvetően mi döntjük el, hogy melyikre szavazunk, és melyiket választjuk életfilozófiánk alapillérévé: a hálát vagy az önsajnálatot. Egyszerűbb és “népszerűbb” azt választani, amit többen gyakorolnak! De biztos, hogy Te is ezt akarod?

Bízunk benne, hogy ezúttal is sokan csatlakoznak az egész Kárpát-medencét átívelő online előadáshoz a Duna-Ház Facebook oldalán.

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész

A Duna-Ház rendezvényein a részvétel ingyenes.

A sorozat eddigi online előadásai visszanézhetőek Facebook oldalunkon:

Együttműködő partnereink: 

  • Torockói Unitárius Egyházközség;
  • Budapesti Unitárius Egyházközség;
  • Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

További információk, érdekességek, kisfilmek:

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]