[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rendezvényeinket közös biztonságunk érdekében és a járványhelyzetre való tekintettel, szeretett torockói helyszínünkről egy időre az online térbe költöztettük. Igyekszünk ebben a formában is maradandó élményekkel kárpótolni közönségünket.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. JANUÁR 22. PÉNTEK 19:00*”]Romániai idő szerint!
Online előadás a Duna-Ház facebook oldalán.
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”BŐVEBBEN A LÉLEKMŰHELYRŐL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:F%C3%B3ris-Ferenczi%20Rita%20k%C3%B6tetei” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57141″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1612360876336{padding-top: 20px !important;}”]

2021 első Lélekműhelye a szükségszerű és tervezhető változásról, az új év – mindennapi és nagyobb léptékű – új kihívásairól szólt. Dr. Ferenczi Enikő unitárius lelkész, mentálhigiénés szakember a Duna-Ház Facebook oldalán tartotta meg az élő online előadást, a megszokott péntek délutáni időpontban.

Összhangban vagyunk az idő ritmikus táncával. Év elején azt érezzük, hogy nekünk is változtatnunk kell valamin, ha már új évszámot írunk. Hogy legyen ez jól tervezett és betartható? Tudatos és kézben tartható? Ezekre a kérdésekre kerestük közösen a választ az évkezdő Lélekműhelyben, amely igazi nagy utazásra invitált.

Nagyon örülünk, hogy a földrajzi távolságokat áthidalva ezúttal is ilyen szép számú, a Kárpát-medence ilyen sok részéből érkező érdeklődő vett részt az előadáson, amit utólag is több ezren néztek meg. Torockó, Torockószentgyörgy, Vajasd, Tordaszentmihály, Nagyenyed, Méra, Kolozsvár, Marosvásárhely, Nyárádszereda, Szászrégen, Székelyföld számos települése és városa, Brassó, Szamosújvár, Nagyvárad, Tatabánya, Budapest, Körösfő és Rock Island – csak néhányat kiemelve a számos helyszín közül, ahonnan értékes visszajelzéseket kaptunk. Az ezúttal is rendkívül tanulságos és informatív előadásból hasznos módszereket sajátíthattunk el a tudatos, következetes, ugyanakkor életörömmel megélt mindennapokról. Dr. Ferenczi Enikő 24 év lelkigondozói tapasztalatából kiindulva pontokba szedett, precíz struktúrában vázolta föl, hogyan kezeljük a kihívásokat tudatosan, bizakodással, önmagunkba és a gondviselésbe vetett hittel; hogyan érhető el, hogy az aggályok, a félelem helyét a következetes tervek és az elemző magatartás vegyék át mindennapjainkban. Mészáros Nóra zongoraművész fantasztikus zenés meglepetéssel fokozta az élményt. Beethoven c-moll (Pathetique) szonátájának 2. tételét adta elő.

A sorozat eddigi online előadásai visszanézhetőek Facebook oldalunkon:
Januári előadás: Ne parázz, tartsd kézben! >>
Decemberi előadás: Márpedig szeretni kell, de hogyan? >>
Novemberi előadás: Veszteségekkel élni >>

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész
Vendégelőadó: Mészáros Nóra zongoraművész
Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség, Budapesti Unitárius Egyházközség, Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség
A Duna-Ház rendezvényein a részvétel ingyenes!

További információk, érdekességek, kisfilmek a Duna-Ház Facebook oldalán és az előadás Facebook eseményoldalán.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]