[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2021. MÁRCIUS 26. PÉNTEK 19:00*”]*Romániai idő szerint!
Online élő előadás a Duna-Ház Facebook oldalán.
[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ A SOROZATRÓL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Flelekmuhely-altalanos-ismerteto-a-sorozatrol%2F|title:L%C3%A9lekm%C5%B1hely%20%E2%80%93%20%C3%A1ltal%C3%A1nos%20ismertet%C5%91%20a%20sorozatr%C3%B3l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rendezvényeinket közös biztonságunk érdekében, tekintettel a járványhelyzetre, szeretett torockói helyszínünkről egy időre az online térbe költöztettük. Igyekszünk ebben a formában is maradandó élményekkel kárpótolni közönségünket – reméljük, sikerrel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57404″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1616948611330{padding-top: 20px !important;}”]

A személyes formában is rendkívül népszerű torockói sorozat új szárnyakat növesztett az online térben, túlzások nélkül mondhatjuk, hogy az egész Kárpát-medencét átíveli. Az első tavaszi Lélekműhely különösen aktuális, önbizalomerősítő témával jelentkezett.

Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész kötetlen, humoros előadása fontos igazságokra világított rá, és számos felismeréshez segített hozzá.

Sok mindent ránkaggatnak kéretlenül, és annyi mindent el is vennének tőlünk. De érdemes tudatosítanunk, hogy a megtett út, az eredményeink, az élmények és érzések, amiket átéltünk, kiváltunk másokból és hátrahagyunk, nem elvehetők. Mint ahogy bátorságunk, hitünk, terveink és álmaink sem.

Bízunk benne, hogy ezúttal is sokan csatlakoznak az online előadáshoz a Duna-Ház Facebook oldalán.

Előadó: Dr. Ferenczi Enikő mentálhigiénés szakember, unitárius lelkész
A Duna-Ház rendezvényein a részvétel ingyenes!

Részletes leírás az előző, a házasságról szóló rendhagyó Lélekműhelyről >>

A sorozat eddigi online előadásai visszanézhetőek Facebook oldalunkon:

Együttműködő partnereink: Torockói Unitárius Egyházközség; Budapesti Unitárius Egyházközség; Torockószentgyörgyi Unitárius Egyházközség

További információk, érdekességek, kisfilmek a Duna-Ház Facebook oldalán és az előadás Facebook eseményoldalán >>

Korábbi előadások >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]