[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56182″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1584637384837{padding-top: 20px !important;}”]

Már a mai naptól hallhatók a Bartók Rádióban azok az üzenetek, amelyekben ismert zeneművészek kérik a hallgatókat arra, hogy ebben az időszakban kiemelten figyeljünk egymásra, maradjunk otthon és fokozottan ügyeljünk az idősebbekre ezzel is segítve a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését.

Ezeket a hasznos és fontos tanácsokat olyan nagynevű művészek szájából hallhatjuk a közmédia klasszikus zenei rádiójában, mint Várjon Dénes, Kossuth-díjas zongoraművész, Kovács János, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas karmester, Miklósa Erika, Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő, Balázs János, Kossuth-díjas zongoraművész, valamint Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas hegedű- és brácsaművész.

„A Bartók Rádió csapata is fontosnak tartja, hogy csatlakozzon ezekhez a figyelemfelhívásokhoz, és üzenjen a hallgatóknak, hogy vigyázzanak egymásra és a körülöttük lévőkre. Nagy örömünkre szolgál, hogy nagy művészek csatlakoztak hozzánk és segítenek az üzenet közvetítésében” – fejtette ki Devich Márton, a Bartók Rádió csatornaigazgatója.

A Bartók Rádió mellett, a Kossuth Rádióban, a Dankó Rádióban és a Petőfi Rádióban is hallhatók mától hasonló figyelemfelhívások az adott rádió hangjának, műsorvezetőinek tolmácsolásában.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]