[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. SZEPTEMBER 17-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/iAML4wZ2KLM” align=”center” css=”.vc_custom_1662374192262{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Mákszemnek, a kis matróznak két nagy vágya van: felkutatni és megismerni az édesapját, illetve hajósinasként szolgálni a tengerek urának hajóján. Kardfog kapitány tűzpróbát tart, hogy új hajósinast találjon, ami hatalmas lehetőség Mákszemnek.

Az élet azonban másképp rendezi, a fiú hamarosan a kapitány hajóján találja magát, útban Lama Rama felé. A legenda szerint elképesző kincsek találhatóak ott. Amikor MÁkszemet megfenyegetik a kalózok, a kis matróz kénytelen segíteni nekik. Kardfog kapitány azonban a nyomukba ered, így együtt jutnak el Lama Ramaba, hogy Mákszem bebizonyíthassa rátermettségét és bátorságát.

Norvég kalandfilm, 2014
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Lars Gudmestad, Terje Formoe
Zene: Patrik Andrén, Söderqvist Johan
Operatőr: John Andreas Andersen
Rendezte: John Andreas Andersen, Lisa Gamlem Marie

Szereplők:
Kyrre Haugen Sydness (Kardfog kapitány)
Vinjar Pettersen (Mákszem)
Tuva Novotny (Frida)
Pia Tjelta (Rosa)
Nils Jorgen Kaalstad (Konrad)
Anders Baasmo Christiansen (Rufus király)
Jon Oigarden (Badal herceg)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]