[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2020. JÚNIUS 19-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/3DKLHwbklYA” align=”center” css=”.vc_custom_1591518996529{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Henry Altmann vizsgálati eredmény miatt keresi fel orvosát, ám helyette egy fiatal doktornő fogadja, aki közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Henry egy pillanat alatt kiborul, és dühében azt követeli a doktornőtől, hogy mondja meg, mennyi ideje van még hátra. Dr. Gill zavarában annyit nyög ki: kilencven perc, mire Henry Altmann dühöngve elviharzik. Bármennyire is abszurdnak tűnik a rövid határidő, Henryre teljes súlyával ránehezedik váratlanul megrövidült életének teljes felelőssége. Ebben a másfél órában mindent meg kell tennie, ami fontos. Elsősorban kibékülne feleségével és fiával. Eközben a szóváltás után felocsúdott Dr. Gill, tudva, hogy azonnal kórházba kellett volna beutalnia a férfit, kétségbeesetten nyakába veszi a várost, hogy még időben megtalálja Henryt.

Robin Williams egyik utolsó filmjében a komédia és a dráma határvonalán egyensúlyozva vezeti elő a történet nagyon is komoly témáját. A filmben partnerei Mila Kunis a doktornő szerepében, illetve Peter Dinklage és Melissa Leo. A filmet Phil Alden Robinson (A rettegés arénája, Komputerkémek) rendezte.

Amerikai játékfilm, 2014
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Daniel Taplitz
Zene: Mateo Messina
Operatőr: John Bailey
Rendezte: Phil Alden Robinson

Szereplők:
Robin Williams (Henry Altmann)
Mila Kunis (Dr. Sharon Gill)
Peter Dinklage (Aaron Altmann)
Melissa Leo (Bette Altmann)
James Earl Jones (Ruben)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]