[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2021. JÚNIUS 27-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57785″ img_size=”1200×675″ css=”.vc_custom_1623434398722{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

A film eredeti címe – De l’autre coté du lit – vagyis az ágy másik oldalán frappánsan érzékelteti a francia filmvígjáték mondanivalójának lényegét. Azt, hogy sok házaspár hiába él hosszú évek óta együtt, mégsem ismerik meg egymást, nem tudják beleélni magukat a társuk helyzetébe.

Ariane és Hugo is ettől szenvednek. Tíz éve élnek együtt, mindenük megvan, a napjaik mégis egyhangúan peregnek. Az asszony a gyerekekkel és a háztartással törődik, férje pedig kőkemény üzletember. Aztán egy váratlan fordulattal szerepet cserélnek… És ez még csak a kezdet.

A 2008-as francia filmvígjáték főszerepeit a francia film két üdvöskéje: Sophie Marceau és a kiváló komikus, Dany Boon alakítja. Utóbbi az Isten hozott az Isten háta mögött című filmmel lett igazán híres, a még mindig csodaszép Sophie Marceau viszont a Házibuli tini-hősnőjeként vált ismertté mind Franciaországban, mind nálunk.

Francia játékfilm, 2008
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Pascale Pouzadoux, Grégoire Vigneron
Zene: Éric Neveux
Operatőr: Pierre Gill
Rendezte: Pascale Pouzadoux

Szereplők:
Sophie Marceau (Ariane)
Dany Boon (Hugo)
Antoine Duléry (Maurice)
Roland Giraud (Adolphe)
Anny Duperey (Lise)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]