[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2020. AUGUSZTUS 2-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”VISSZA A FILMEKHEZ” read_more=”box” link=”url:http%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Ffilmklub%2F|||” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/zpWD36R7WFQ” align=”center” css=”.vc_custom_1594637281116{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Floridában, a csillogó Walt Disney World közelében egy útszéli motelben él a hatéves Moonee egyedülálló mamájával, Halley-vel.

A nyarat többnyire csavargással tölti két kis barátjával, akikkel néha nemcsak bosszantó, hanem komoly veszélyt jelentő rosszalkodásokra is vetemednek. Miután Halley elveszíti a munkáját, egyre szűkösebb anyagi helyzetében többször is a motelt vezető Bobby (Willem Dafoe) jóindulata húzza ki a bajból. Amikor azonban rizikós pénzkereseti móddal próbálkozik, felhívja magára a gyámhatóság figyelmét is. A többszörös díjnyertes film a társadalom alsó rétegeiben élők valóságát mutatja meg az örök nyár és pompa illúzióvilágának árnyékában.

Amerikai játékfilm, 2017
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a  teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Chris Bergoch, Sean Baker
Zene:
Lorne Balfe
Operatőr: Alexis Zabe
Rendezte: Sean Baker

Szereplők:
Willem Dafoe (Bobby)
Bria Vinaite (Halley)
Brooklynn Prince (Moonee)
Valeria Cotto (Jancey)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]