[vc_row disable_element=”yes”][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. FEBRUÁR 22. KEDD 11:00-11:45*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Farsangi online mesetorna kisiskolásoknak és óvodásoknak a Duna-Ház Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján.
A részvétel ingyenes!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/iIzh8Mel4zU”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ki ne szeretné a finom szalagos fánkot? Ilyenkor, a farsangi időszakban biztosan mindenkinek kerül az asztalára. A farsangi mesetornán képzeletben elkészítjük ezt a finomságot. Majd útra is kelünk, hogy az erdei állatok bőrébe bújva megkaparintsuk a tovaguruló, furfangos vajaspánkót. Gyere, hallgasd meg a mesét és legyél te a mesehős!
Aki mesél és tornázik veletek: Zámborszky Eszter mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus.

Ha kíváncsiak vagytok a vajaspánkó vidám történetére, és mozognátok is egy nagyot, akkor tartsatok velünk a farsangi mesetornára! A játékos, interaktív foglalkozás azoknak a gyerkőcöknek szól, akik szeretnek felhőtlenül mozogni, ugrálni, bolondozni. Együtt egy mese hősévé válunk, és a próbatételeket vidám gyakorlatok segítségével teljesítjük.
Minden kis örökmozgónak remek közös program a vajaspánkó vidám történetével keretezett online farsangi mesetorna. Sőt, otthonról, családi körben is jó móka.
Szeretettel várjuk óvodás, kisiskolás csoportok csatlakozását a teljes magyar nyelvterületről az óvónénik, tanítónénik segítségével.

Online mesetorna – elsődleges cél az örömszerzés

A mesehallgatás és a játékos feladatok hozzájárulnak a gyerekek mozgáskoordinációjának, egyensúlyérzékének, saját test-észlelésének, figyelmének, kooperációs képességének, anyanyelvi készségének fejlődéséhez, és elősegítik az idegrendszer érését.
A mozgásfejlesztő mesetorna célja, fejlesztő funkciója mellett elsősorban az örömszerzés!

Bár a személyes találkozások varázsát semmi nem pótolja, igyekszünk ebben a formában is maradandó, minőségi élményeket nyújtani. Az online gyerekfoglalkozások földrajzi korlátok és létszámkorlát nélkül teremtenek remek közösségi hangulatot. Az óvodai programokba és a kisiskolás tanrendbe is remekül beilleszthető rendszeres mesetornákkal várjuk a legkisebbeket. Az élményszerű gyerekprogramok a Duna-Ház Facebook-oldalán utólag is visszanézhetők.

Foglalkozásvezető: Zámborszky Eszter, mesemondó, tánc-, dráma- és mesepedagógus
Korhatár: 4-11 év, óvodás, kisiskolás generáció
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Az ingyenes online farsangi mesetornához ezúttal is regisztráció és létszámkorlát nélkül lehet csatlakozni.

További információkért, újdonságokért, érdekességekért kövessék/kövessétek a Duna-Ház Facebook oldalát!

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]