[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2023. FEBRUÁR 4-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”61083″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text]

A történet valahol Skóciában folyatódik, ahol Fantomas, az álarcos bűnöző mester megállíthatatlanul hajtja végre gaztetteit, miközben mindvégig ismeretlen marad.

Következő ilyen akciója, hogy minden gazdag embert, beleértve a maffiózókat is, egy olyan életben maradási adóval zsarol meg, amely egyúttal az életük elvételével is együtt jár, ha nem fizetnek. Ennek egyik célpontja lesz a Skócia egyik kastélyában élő Lord Rashley. Ám előtte megöli az egyik barátját, akinek a maszkjában tesz nála látogatást. Hosszas beszélgetés után, helikopterrel elhagyja a helyszínt, majd felfedi gonosz kilétét, és ledobja a Lord megölt barátját. Lord Rashley ezek után Párizsba telefonál Juve felügyelőhöz, és beszámol neki Fantomas újabb gaztettéről, de az életben maradási adóval kapcsolatban hallgatnia kell, különben az életébe kerül. Továbbá megkéri őt, a helyettesét, Fandor újságírót és a menyasszonyát, hogy jöjjenek hozzá nyomozni. A meghívást elfogadják, remélve, hogy a Scotland Yard segítségével végre sikerül elfogniuk Fantomast.

Francia akcióvígjáték, 1967
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Jean Halain
Operatőr: Marcel Grignon
Rendezte: André Hunebelle

Szereplők:
Jean Marais (Fandor / Fantomas)
Louis de Funés (Juve felügyelő)
Myléne Demongeot (Hélene)
Jacques Dynam (Bertrand felügyelő)
Robert Dalban (a Pirkadat főszerkesztője)
Guy Delorme (maffiafőnök)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]