[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. JÚNIUS 17-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Ugc-2J9FpNQ” align=”center” css=”.vc_custom_1609788401172{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Fiona, a kanadai könyvtáros kisasszony levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít neki, félő, hogy otthonba viszik.

Félve a következményektől a lány a francia fővárosba utazik, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol. És a katasztrófák sora ezzel még nem ért véget, mert a lányt üldözni kezdi a szerelmével egy levakarhatatlan hajléktalan.

Fiona Gordon és Dominiqe Abel régi, összeszokott alkotópáros – a való életben házasok –, akik már sok éve alkotnak ugyanabban a stílusban, de az Elveszve Párizsban című filmjük az első, ami nagyobb nemzetközi figyelmet kapott.

Francia filmvígjáték, 2016
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró és rendező: Dominique Abel, Fiona Gordon
Operatőr: Claire Childeric
Vágó: Sandrine Deegen

Szereplők:
Fiona Gordon
Dominique Abel (Dom)
Emmanuelle Riva (Martha)
Pierre Richard (Duncan)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]