[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2023. június 24., szombat 10:00-16:00″]Helyszín: Duna-Ház, Torockó[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ A KÉPZÉSRE ITT” read_more=”title” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSfwjfZtzPLkO5cH01atE-bGFGOSmjdJ-5x_Gz3w1RsB7AYIVw%2Fviewform|title:Regisztr%C3%A1ci%C3%B3|target:_blank” pos=”heading-right”]A regisztrációt lezártuk[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”61649″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A szakszerűen nyújtott elsősegély életeket menthet! Főként az olyan településeken, ahol nincs állandó orvosi ügyelet. Közkívánatra újra megszerveztük a Duna-Házban a hiánypótló elsősegélynyújtó tanfolyamot, aminek az élet számos területén nagy hasznát vehetik a résztvevők. 

A nyári időpont ellenére nagyszámú érdeklődő vett részt, a visszajelzések szerint hasznos és hatékony képzésen. A jelentkezők fontos alapismereteket és gyakorlati módszereket sajátíthattak el Foky Ernő, az Országos Mentőszolgálat szakápolójának irányításával. A korábbi években tanultak felelevenítésére is remek alkalom volt a mostani. Többek között a különböző sérülések, sebek ellátását és a szakszerű újraélesztést tanulhatták meg a résztvevők, akik oklevelet is kaptak a tanfolyam sikeres elvégzéséről.

Hangulatképek a tanfolyamról megtalálhatók Facebook-oldalunkon

Foky Ernő oktató fantasztikus torockói tájfotói pedig itt tekinthetők meg.

REGISZTRÁCIÓ

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött volt.

A regisztrációt 2023. június 11-én lezártuk.

Oktató: Foky Ernő, az Országos Mentőszolgálat szakápolója

Részvételi szabályzat >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]