[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”FEBRUÁR 18. CSÜTÖRTÖK 18:00-20:00*”]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”REGISZTRÁCIÓ*” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSdIpmgdBg5_u0GAftGuXw2TjuAxkKbcrvOP6s9ITwOPWI8GWg%2Fviewform|title:Regiszt%C3%A1lok|target:_blank” pos=”heading-right”]*A regisztráció lezárult![/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

A nagy érdeklődésre tekintettel a regisztrációt erre a műhelyre lezártuk. Azok se bánkódjanak, akik most lecsúsztak a lehetőségről, hiszen tavasszal folytatódnak a felnőtt közőnségnek szóló népszerű meseműhelyek. Köszönjük a szép számú jelentkezést, a jelentkezőket emailben értesítjük.

Online műhely felnőtteknek a zoom program segítségével.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57189″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][bsf-info-box icon=”Defaults-mail-forward share” icon_size=”28″ title=”HÁTTÉR A TEKERGŐ MESEMŰHELYRŐL” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fduna-haz.com%2Fhatter-a-tekergo-mesemuhelyrol%2F|title:H%C3%A1tt%C3%A9r%20a%20Tekerg%C5%91%20mesem%C5%B1helyr%C5%91l” pos=”heading-right”][/bsf-info-box][vc_column_text]

Közkívánatra folytatódtak a Tekergő online meseműhelyek. Februárban egy különösen izgalmas foglalkozással vártuk mindazokat, akiket érdekelnek a mesékben rejlő szimbólumok, a népmesék és az asztrológia közötti párhuzamok.
Mi lehet a közös az asztrológiában és a népmesékben?

Az asztrológiában és a népmesékben is olyan képeket, szimbólumokat használunk, amelyeknek a jelentését több száz, több ezer év alatt érlelte ki egy-egy közösség, társadalom. Ezek a szimbólumok nagyon hasonlítanak egymáshoz, miközben közvetlenül egyik rendszer sem hatott a másik kialakulására.
Jung archetípusokról beszél, amelyek mélyen, az emberiség kollektív tudatalattijában gyökereznek. Propp hét mesei szerepkört ír le – hét funkció, hét szerep, amit a mesei szereplők betöltenek. Az asztrológiában hét ősbolygót használunk – a hét bolygó hét olyan szerepet szimbolizál, melyeket az életünkben mindannyian használunk.

Mik ezek a szerepek a mesékben és az életünkben?
Mi a jellemző a hét ősbolygóra és a mesei szerepekre?
Ezeket az izgalmas kérdéseket jártuk körül közösen az interaktív foglalkozáson.

Vezeti: Gregus László, Tekergő mesemondó, asztrológus
Moderátor: Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Regisztráció: A műhelyen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan részt is tudnak venni a képzésen, amit minimum 20 jelentkezővel indítunk el. A képzésre való jelentkezéskor nem előfeltétel a mesemondói tapasztalat. A sikeres regisztrációról legkésőbb a képzés előtti napon visszajelzést küldünk. Túljelentkezés esetén korábban lezárjuk a regisztrációt.
Minimális létszám: 20 jelentkező
Ide kattintva regisztálhat az online képzésre >>

Részvételi szabályzat >>
A meseműhely workshopról folyamatosan frissülő információk az esemény Facebook oldalán >>

Korábbi workshopjaink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]