[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. MÁRCIUS 8-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/eVvfxqss5jc” align=”center” css=”.vc_custom_1646037004285{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

A sikeres építész Valentin D azt állítja magáról, hogy árva, mert szégyelli, hogy családja fémhulladékok adás-vételből él Észak-Franciaországban. Hamarosan azonban felbukkannak a rokonok, és minden a feje tetejére áll….

Elbűvölő kedvesével fényűző életet élnek és éppen egy rangos kiállítás megnyitójára készülnek, amikor a rokonok néhány száz kilóméterrel arrébb úgy döntenek, hogy meglátogatják a nagymenő családtagot. Valentin cseppet sem örül a látogatásuknak, ám egy véletlen balesetnek köszönhetően teljesen kiesnek neki az elmúlt évek történései, és újra azzá az észak-franciaországi fickóvá válik, aki évekkel ezelőtt volt.

francia vígjáték, 107 perc, 2018
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 888. oldalán.

Rendező, producer: Dany Boon
Forgatókönyvíró: Dany Boon, Sarah Kaminsky
Operatőr: Denis Rouden
Zene: Maxime Desprez, Michael Tordjman

Szereplők
Dany Boon
Line Renaud
Laurence Arné
Valérie Bonneton
Guy Lecluyse
François Berléand
Pierre Richard

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]