[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. OKTÓBER 21-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Eredeti nyelven, angol felíratal![/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/zy1okhzuXuk” align=”center” css=”.vc_custom_1665391922622{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]

Az 1960-as évek törökországi vidéke. Az újonnan kinevezett tanár szembesül azzal, hogy a magányos falunak nincs iskolája.

Mahirt a tanárt egy kis faluba küldik az ország keleti részére, így kénytelen hátra hagyni feleségét és két kislányát égei-tengeri szülővárosukban. A változás meglehetősen drámai számára, nemcsak szerettei hiánya miatt, hanem azért is, mert a keleti kultúra egészen más, mint amit odahaza megszokott. Ráadásul a tanítás körülményei is nehezek: még iskola sincs a faluban. Idővel megkedveli az itt élőket, különösen egy fogyatékos fiatalembert, Azizt. Segít a falunak egy új iskola építésében, és oktatni kezdi a gyerekeket. Aziz is csatlakozik a tanulókhoz, és ez sorsfordító változásokat indít el az életében.

Török játékfilm, 2015
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Mahsun Kirmizigül
Operatőr: Soykut Turan
Rendezte: Mahsun Kirmizigül

Szereplők:
Ali Sürmeli (Haydar)
Büsra Pekin (Gule)
Cezmi Baskin (Isa)
Mahsun Kirmizigül (Bozat)
Meral Cetinkaya (Hazar)
Mert Turak (Aziz)
Senay Gürler (Cemile)
Talat Bulut (Mahir Ögretmen – Muallim)
Tansel Öngel (Cemilo)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]