[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2020. OKTÓBER 11-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Német előzetes, angol felírattal:[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/-Cr5RRtXw-E” align=”center” css=”.vc_custom_1601288195532{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

Egy berlini mese egy elsőfilmes rendezőtől – A csodálatos Amelie német változata Cleo főszereplésével….nem Párizsban, hanem Berlinben.

Az álmodozó Cleo mindig is különös, érzékeny kapcsolatban volt a várossal, Berlinnel. Élete álma, hogy képes legyen visszafordítani az időt – egy mágikus óra segítségével, amit még az 1920-as években raboltak el, és azóta sem került elő. Azt reméli, hogy az óra segítségével meg tudja menteni szülei életét. Egy nap találkozik a kalandor Paul-lal, aki egy lakóhajón él és nemrég egy aukción vett egy kincses térképet. Cleo újra reménykedni kezd, hogy talán ez a térkép elvezeti őt a rég áhított kincshez. Cleo és Paul kalandos utazásra indulnak Berlin örökké lüktető városán keresztül. Útjuk során izgalmas, szerethető figurákkal találkoznak, Berlin legendáival ismerkednek. A nagy utazás végén, Berlin sötét földalatti alagútrendszerében, Cleo szembe találja magát élete legfontosabb kérdésével: biztos, hogy vissza akarja fordítani az időt?

Német romantikus film, 2019
A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Erik Schmitt, Stefanie Ren
Zene: Johannes Repka
Operatőr: Johannes Louis
Rendezte: Erik Schmitt

Szereplők:
Marleen Lohse (Cleo)
Jeremy Mockridge (Paul)
Heiko Pinkowski (Günni)
Max Mauff (Zille)
Andrea Sawatzki (Sophia főnöknő)
Fabian Busch (Bernd, a papa)
Maximilian Befort (Erich Sass)
Ben Münchow (Franz Sass)
Gwendolyn Göbel (a gyermek Cleo)
Wanda Perdelwitz (tanárnő)
Anna Böttcher (teremőrnő)
Canan Samadi (Aylin (Canan Suvatlar))
Amy Benkenstein (mama)
Jean Pütz (Albert Einstein)
Us Conradi (Frau Sonnenburg)
Peter Meinhardt (Max Planck)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]