[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. SZEPTEMBER 9-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/d-CaCV4v-uo” align=”center” css=”.vc_custom_1661769876463{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

A nyár első napján Claire Darling (Catherine Deneuve) arra a jelre ébred, hogy valószínűleg ez lesz élete utolsó napja, ezért úgy dönt, megszabadul régi, összegyűjtött tárgyaitól.

A szomszédok és járókelők harcolnak a nevetségesen alulértékelt míves régiségekért, melyeknek minden darabjában Claire Darling különös élete tükröződik. Claire számára az az esemény legnagyobb haszna, amikor 20 éve nem látott lánya (Chiara Mastroianni) is hazatér egy barátnője figyelmeztetésére. Marie célja, hogy megállítsa a garázsvásárt és kiderítse anyja különös döntésének valódi okát. A találkozás mély sebeket szakít fel mindkettőjükben.

Készült Lynda Rutledge Stephenson regénye alapján.

Francia filmdráma, 2018
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Julie Bertuccelli, Sophie Fillieres
Zene: Olivier Daviaud
Operatőr: Irina Lubtchansky
Rendezte: Julie Bertuccelli

Szereplők:
Catherine Deneuve (Claire Darling)
Chiara Mastroianni (Marie Darling)
Samir Guesmi (Amir)
Alice Taglione (a fiatal Claire)
Laure Calamy (Martine Leroy)
Olivier Rabourdin (Claude Darling)
Johan Leysen (Georges, az idős atya)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]