[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2022. MÁJUS 28-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57204″ img_size=”1200X600″ alignment=”center”][vc_column_text]

Eltűnik egy gazdag üzletember kétbalkezes lánya, és sem a rendőrség, sem a magándetektív nem bukkan nyomára. A cég pszichológusának támad egy igen bizarr ötlete, amit a kétségbeesett apa végül elfogad.

A 21 éves Marie, nyomtalanul eltűnik egy mexikói vakáció alatt. A lány természete vonzza magához a bajt, így az aggódó apa mindent elkövet, hogy lányát megtalálja. Felbérel egy nyomozót, Campanát (Gerard Depardieu), aki viszont eredménytelenül tér meg a mexikói nyomozásból. Ekkor a milliomos, egy pszichológus javaslatára Francois Perrinhez (Pierre Richard) fordul, aki a cégében könyvelőként dolgozik. Választásuk azért esik Perrinre, mert a férfi éppoly szerencsétlenül kétbalkezes, mint az eltünt lány Marie. Így a magándetektív (Gérard Depardieu) magával viszi a balszerencsés alkatáról közismert segédkönyvelőt (Pierre Richard). hátha a lelki rokonság vezeti őket nyomra. Veszélyes kalandokkal teli út veszi kezdetét. Ellenfeleik sem nehezíthetnék meg jobban a dolgukat, mint saját maguk, de a végén a szerencse melléjük szegődik….

Francia filmvígjáték, 1981
A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Zene: Vladimir Cosma
Operatőr: Alex Phillips
Rendezte: Francis Veber

Szereplők:
Pierre Richard (Francois Perrin)
Gérard Depardieu (Campana)
André Valardy (Meyer)
Pedro Armendariz (a kapitány)
Corynne Charbit (Marie Bens)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

Korábbi filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]