[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”VISSZANÉZHETŐ 2021. FEBRUÁR 14-IG!”]A film az alábbi linken nézhető vissza >>[/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Cz0WuUDOmqc” align=”center” css=”.vc_custom_1595843401899{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text]

A Chakula több, mint egy étterem a spanyol tengerparton. Egy forradalmi hely, ahova évekkel előre kell asztalt foglalni. Így tett Marc és Raquel is, de egy év hosszú idő….

Marc és Raquel is egy éve foglaltak asztalt a világ egyik legfelkapottabb éttermébe, de kiderül, hogy a foglalásuk napja egyben az étterem működésének utolsó napja is lesz, így még fontosabb, hogy ott legyenek, mint eddig. Mindössze annyi a bökkenő, hogy ők ketten már elváltak, de egyikük sem szeretne lemondani a különleges kulináris élmény lehetőségéről. Annak ellenére, hogy már egy éve nem találkoztak, együtt vesznek részt a vacsorán, amely Mar, az étterem séfje számára a búcsút jelenti mindattól, amit eddig felépített, hogy valami újba kezdhessen. Ezen a különleges estén csupa érdekes vendég gyűlik össze az étteremben: Mar japán befektetői, egy órásmester, egy grófnő a halott férje hamvait tartalmazó urnával, majd meglepetésszerűen betoppan Raquel munkatársa is, a könyvkiadással foglalkozó Daniel, akivel Marc még sosem találkozott.

spanyol vígjáték, 90 perc, 2013
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Forgatókönyvíró: Javier Calvo, Roger Gual, Silvia González Laá
Zene: Stephen McKeon
Operatőr: Emilio Guirao
Rendezte: Roger Gual

Szereplők:
Jan Cornet (Marc)
Claudia Bassols (Raquel/Rachel Grossman)
Vicenta N’Dongo (Mar Vidal)
Andrew Tarbet (Max Barney)
Fionnula Flanagan (Matilda D’Arcy grófnő)
Stephen Rea (Walter Reilly)
Marta Torné (Mina)
Igawa Togo (Ishao Kamikama)
Timothy Gibbs (Daniel)
Iván Morales López (Eduardo)

A film a vetítés után 7 napig megtekinthető itt!

További filmjeink >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]