[vc_row][vc_column width=”1/2″][bsf-info-box icon=”Defaults-calendar” icon_size=”28″ title=”2022. ÁPRILIS 14. CSÜTÖRTÖK 11:00″]*Romániai idő szerint![/bsf-info-box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”59473″ img_size=”1200×600″ alignment=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1649797198581{padding-top: 20px !important;}”]

A Duna-Ház Mesepadlására Április Bolondja látogat el hamarosan, hisz mit ér az élet egy kis bolondéria nélkül?

Vicces-hecces résszel folytatjuk barangolásunkat a ZengőErdő c. interaktív gyereksorozatban. Mesés-zenés játékkal és hangszerbemutatóval érkezik Torockóra Szelek havának 14. napján Kádár Zoltán János mesemondó, mesedalnok. Tartsatok velünk áprilisban a feje tetejére állított ZengőErdőbe, ahol a ZeneManó fejjel lefelé fütyörészve vicceli meg látogatóit! Ilyen mókát kár kihagyni, hisz eleinkhez hasonlóan, hagyományainkkal és ünnepeinkkel kapcsolódva örülhetünk egymásnak, a bennünk élő furfangnak, és a megújuló természetnek.

A ZengőErdő c. interaktív gyerekfoglalkozás az életvidám, izgő-mozgó, dudorászós gyermekeknek szól, akik szeretnek önfeledt játékban megismerkedni új mesékkel, mesehősökkel, hangszerekkel. Mondókák, népmesék, népdalok, mozgás-játékok és népi hangszerek ötvözetével találkoznak a gyerekek a ZengőErdőben. Élményszerűvé válik így az anyanyelv használata és az ismeretszerzés kicsiknek és nagyobbaknak, egyéni és közösségi szinten egyaránt. Egy ilyen komplex élmény hozzájárul ahoz, hogy a gyerekek tudatosan észleljék minden érzékszervükkel önmagukat és a körülöttük lévő teret. A mesehelyszínek megutazása fejleszti a képzelőerőt, a mozgásos játékok erősítik a koordinációs készséget, az énekek és mondókák pedig pallérozzák az anyanyelv használatát. Minden pedagógiai cél mögött elsősorban az örömszerzés a lényeg, hogy játszva, mesésen tanuljunk és tapasztaljunk.

Foglalkozásvezető: Kádár Zoltán János mesemondó, mesedalnok, alternatív zenepedagógus
Együttműködő partnerünk: Sebes Pál Általános Iskola, Torockó
Közreműködik: Tekergő Meseösvény Egyesület Ι Facebook

Korábbi programok >>[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]